Mamici,nemamici din jud.HD!
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rodicaosoian spune:
Bine va-m gasit
ce ma bucur ca ma dat de voi,cgiar ma gandeam ca unde sant ardelencele
si eu sant din Deva ,am plecat din tara in urma cu 5 ani si tareeeeeeeeeeeeeeee mi-e dor de DEVA
poate imi mai dati voi noutati
Delia21 spune:
Rodica,scumpo si eu tot de 5 ani sunt plecata si tot din Deva.Si vad ca suntem amandoua pe coasta de est a americii.Daca ai drum pe la NY poti sa te opresti si pe la mine.Eu merg in tara cam de 1-2 ori pe an,acum ma pregatesc pentru Paste sa plec pentru vreo 3 saptamani.Ce zici te iau cu mine acasa?
Mihi spune:
Salut jud. HD!
Eu sunt din Hateg dar stau de vreo 12 ani in Timisoara.
Mi-e tare dor cateodata de oraselul meu si de aerul curat de acolo si de oamenii de odinioara, acum nu mai cunosc aproape pe nimeni au venit valuri noi de generatii!
O sa spuneti ca sunt nebuna dar eu am nascut amandoi copiii la Hateg cu dr Smidth care e din Deva unde are cabinet particular dar locul de munca e la Hateg, asa ca toate pacientele lui vin sa nasca acolo.
Am avut dr si in TM care m-a urmarit pana in luna a 8-a apoi m-am mutat la mama la Hateg.
Cand am fost asta vara pe malul Timisului, mama intreba unde-i verdeata si aerul de la noi? Eu n-as putea trai aici in uscaciunea asta!
Va pup ca m-am cam intins, acum am inceput si eu lucru asa ca o sa avem timp de bf
Mihi mami lui Lorand(7 apr 2001) & Arpad(7 oct 2003)
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Rachel si restul lumii ce mai faceti?Un semn de viata ,ceva?
Eu sunt aici. Si te astept!! Sa te imbratisez. Fara burta. (hi-hi)
Mihi, bine nai venit!
Symaco, astept PM-ul promis.
Delia, bebe e maricel, doar imi papa noptile :)
Uite-te la poze, o sa te topesti. Garantat.
Rade mai tot timpul, uneori si in timpul mesei. Gangureste, spune gau(=tati), gou, hau, ai, dai. Dimineata e un vorbaret, grupa mare, l-am si filmat. Il tin pe burta mea si povestim. E tot mai scump, poate si pt ca e al meu. Inca mai plang de emotie cand il vad ce scump e, si nu-mi vine sa cred.
Tu cand vi acasa? Abia astept. Acum o sa pot si eu iesi si sper sa stam mai mult timp impreuna.
Cam atat.
Ah, pupici pentru voi!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Buna fetelor,
Imi permit sa postez si eu aici la jud. HD pentru ca si eu sunt de-acolo. Desi plecata de 10 ani in State, m-am nascut si am crescut in Hateg (un loc de vis!!!) si incerc sa vizitez orasul cat de des pot.
Nu sunt mamica (inca), dar sunt o aspiranta foarte optimista. Incercam de ceva timp, din pacate fara nici o reusita, dar nu ne pierdem speranta.
Ma bucur sa va cunosc!
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
Delia21 spune:
Am vazut pozicile,si e tare dulcic Albert;abia astept sa-l cunosc in persoana.In 3 saptamani,pe 25 plec si cred ca ajung la Deva in miercurea din saptamana mare;Cred ca o sa ne vedem dupa Paste,dupa ce ma adaptez un pic la fusu orar .Poate o sa iesim in parc impreuna.Ai iesit cu bebitu pe afara?Cum te simti tu ,ai mai prins puteri?Stiu ca nu e tocmai usor cu bebe si cezariana din experienta proprie.Va pupicesc pe toti 3.
rachel owen spune:
Scumpa, eu ma simt minunat. A trecut demult problema recuperarii. Bebe are deja 6 kg, il scot in fiecare zi, de cele mai multe ori in marsupiu. Doar duminica iesim impreuna cu tati si il plimba cu caruciorul.
Problema e ca papa putin si des si sunt mai tot timpul somnoroasa. Dar cand imi zambeste, merita sa ma trezesc din somn si numai pentru acel zambet minunat. Gangureste din ce in ce mai mult, dimineata vreau-nu vreau trebuie sa povestim, alfel nu scap. E un scump, o sa vezi tu.
Te pup si te atept.
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Rachel,
Ti-am vazut si eu pozele cu omuletul tau drag! E o dulceata de copil - sa-ti traiasca!!!
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.