Mamici,nemamici din jud.HD!
Raspunsuri - Pagina 12
symaco spune:
bine ai venit mamica de licurici mic!!
ajotorul lui mos craciu isi face bine meseria?ai un puiutz dulce fooccc!
in ultimul timp cam bate vantul pe aici,la rachel creste burtica nazdravana,delia se´´fataie´´prin tara(
numai eu nu ma duc in tara),iar eu am inceput de o vreme un mic job.
rachel,iti doresc o nastere fffff usoara,si e clar ca la venirea in tara va facem o vizita,mai pastreaza si pt noi un pahar din mustul ala!
rachel owen spune:
Buna, Angela!
Vulcan zici? Locul cosmarurilor mele...
Bine ca esti la Bucuresti acum.
Delia a plecat acasa, sper ca ne va spune cum ajuns. Am stat cam putintel cu ea, sper ca data viitoare voi avea mai multe ocazii. Bine ca a avut parte de o vacanta minunata.
Symaco, tu urmezi la intalnire.
Pupici
POZE NOI:
http://community.webshots.com/user/rici_o
Rici
35 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Delia21 spune:
Salutari la toate hunedorencele mele dragi si scumpe.Am ajuns cu bine acasa si ma bucur ca nu incep muncile imediat,asa mai am si eu timp sa-mi rumeg amintirile si sa fac planuri de bebe.Rachel,scumpa,nastere usoara si s-ar putea sa ajung acasa si de Paste,nu sunt sigura,dar...poate.Pana atunci iti urez si eu nastere usoara,refacere rapida si sa va bucurati de bebe mic.Sa ne ti la curent cu noutatile!Mami lui licurici,trebuie sa te "obisnuiesti" de obicei nu e prea mare forfota pe aici,dar din cand in cand nu uita sa treci si pe la noi daca iti face placere.Simaco,la multi ani sanatosi si fericiti!Adevarat ca m-am fitait prin tara,dar m-a prins si o oboseala de zile mari;vai de dormitu meu de acolo,ma culcam pe la 3-4-5 dimineata si la 8-9 eram in picioare.Am somnu usor si cum aud miscare,hop si eu ,nu carecumva sa pierd ceva.Oricum a fost super,m-a rasfatat mami cu de toate si mi-am luat portia de ciorba de burta pe cel putin juma de an.Dar la tine au ajuns rudele din Romania?Cum ai petrecut?Ai pozici cu gaza mica? A venit Mosu?
symaco spune:
delia ,noi am fost singurei,mama care trebuia sa vina la noi a fost internata in spital si numai in ajunul craciunului a fost externata..a stat pana la inceputul lui ianuarie acasa si acum e iar la spital![]()

!
noi ne-am trezit cam tarziu sa venim in tara,ca am fi venit dc stiam ce e cu mama,eu am mai lucrat in perioada asta...balamuc rau.acum am vrea sa mergem luna viitoare,sa vedem dc vom reus,dc nu..numai de pasti!
de revelion nu am prins legatura telefonica cu romania,nici pe fixuri sau mobile...nici macar nu am putut vb cu ai nostri in ´´noaptea mare´´!
asa si noi in romania,pana pe la 3-4 dimineatza la palavrageala,trezirea la 7 -8...eu tot timpul zic´´lasa ca avem timp sa dormim acasa,aici cat ma mai tit picioarele stau treaza´´
rachel,cand o fi sa fie venirea noastra in tara fi sigura ca ne vom vedea
Delia21 spune:
Corina,imi pare rau sa aud ca mami tau are probleme de sanatate,in 2003 a mea a stat in spital cu lunile,adeca vreo 3 luni,puse cap la cap perioadele(are diabet si a avut o interventie chirurgicala,fibrom gigantic de vreo 6 kile,si taietura refuza sa se inchida si tot puroia)si deci stiu cum e sa o ai pe mami cu probleme.Roaga-te si spune-i si ei sa se roage,sunt sigura ca ajuta.Deci sunt ceva sanse sa ne vedem de Paste.Ar fi tare frumos.Pupici la gaza mica.
symaco spune:
salutari!
din pacate nu mai stiu nimic de rachel si nici nu am timp sa intreb fetele..trre sa plec la lucru in 10 minutele!

symaco spune:
delia,cred ca stii ca rachel a nascut?!a iesit totul bine si sunt deja acasa!
tie cum iti mai merge?eu lucrez numai la sf de saptamana si asa ca profit sa stau cat mai mult pe net!
rachel,iti doresc refacere rapida si sa ne auzim cu bine!

pt bb albert!
Delia21 spune:
eu sunt ocupata de nu-mi vad capu.Incerc sa dau si eu de subiectu despre rachel,dar deocamdata nu l-am gasit.mai vorbim
mama lui Licurici spune:
Rachel, sa se faca bb Albert mare si sanatos

!!!
Cand ai timp poate imi spui legatura Vulcan - cosmar!!!hihihihi
Noi avem deja 5 luni ... timpul trece atat de repede!
Angela
si
Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)