prea multe kg in sarcina..help!

prea multe kg in sarcina..help! | Autor: flaviutza

Link direct la acest mesaj

Buna !
ma numesc Flavia, am 23 ani, insarcinata in sapt 30. am avut 55 kg, iar acum am 75 si cresc intr0un ritm groaznic...
in primele 4-5 luni nu am luat asa in greutate, insa faceam foarte multa miscare...recunosc ca de mancat m-am indopat cu tot ce am vrut,mai mult vegetarian insa..mult tinand cont ca inainte de a ramane insarcinata traiam cu salata de cruditati si fructe(deh, ca sa ma mentin la 55 kg)
am 1,70 inaltime...
parerile doctorilor sunt impartite..unul zice "urgent fara paine farapaste"..altul zice..mananca, ce vrei sa-ti nenorocesto copilul??
analizele sunt ok...in ultima sapt am mancat numai urzici si portocale + alte fructe..si tot am lua 1,5 kg...
vreau dacase poate, o parere avizata..cum e mai bine? cum sa procedez?
va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flavia, ar trebui sa mananci echilibrat, din fiecare putin, deci sa nu exagerezi cu nimic. Cu painea ai putea sa o lasi mai moale, insa nu renunta complet.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia B spune:

Buna Flavia,
eu cand am ramas insarcinata aveam 62 kg, iar cand am nascut aveam 75 kg. Nu te speria! Am o prietena care atunci cand a ramas insarcinata avea 60 kg, iar cand a nascut avea 100 kg. A nascut o fetita de 3,8 kg frumoasa foc. Acum prietena mea a revenit la cele 60 de kg. Hraneste-te sanatos si echilibrat si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mananca nesarat k stii k sarea retine apa si poate fi si asta cauza

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

mersi fetele pt raspunsuri...acum ma simt ceva mai bine, si de cum am scos sarea, imediat am inceput sa ma "dezumflu"...mai am putinel de asteptat si o frica de nastere de numai :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BAN spune:

Ce a fost mult a trecut.Mai ai doar 10 saptamini de sarcina.Este foarte important sa maninci acum deoarece acum copilul creste mult in greutate.Binenteles echilibrat.Maninca multe fructe,legume iar daca iti place mult piinea nu trebuie sa renunti la ea.Maninca piine prajita si piine neagra daca poti.Iar cu kgmele sa nu iti faci probleme ca o sa le dai jos dupa nastere,iar daca o sa alaptezi le dai jos mai repede.Eu in timpul sarcinii am pus 19kg.si la nastere +cele 6zile peteecute in spital am dat jos 10kg.Acum alaptez iar fetita mea are 3luni si mai am de dat jos 7kg ca sa ajung la 55 de unde am plecat.Iti transmit multa sanatate tie si la BB.
BAN CALINA &bebelusa IOANA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Flaviuta,mama,ia si maninca,dupa ce vei naste vei da jos kg in plus.
Uite daca te mai consoleaza:cind am ramas gravida(la primul copil)aveam 65 kg(si 1,78),am nascut cu 94 pe mine,am ramas din nou gravida,nereusind sa dau decit 5 kg(pt.ca am alaptat si nu prea mi-am dat interesul).Acum am 89 si sunt in luna a patra de sarcina,asa ca stai linstita,in general cele slabe se ingrasa mai repede.

pupici

Teodoreiin 17 sapt.

Mergi la inceput