Este nevoie de fisa fiscala???

Este nevoie de fisa fiscala??? | Autor: mariana75

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
In anul 2003 am avut urmatoarea situatie.
Primele 9 luni am fost in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani, iar fiindca firma la care lucram isi suspendase activitatea din 2001, banii ii incasam prin CNPAS. Ultimele 3 luni ale anului 2003, am avut declaratie de asigurat cu CNPAS (devenisem intre timp asociat unic la o microintreprindere).
Intrebarea este urmatoare:
fiindca firma la care am lucrat 9 luni avea activitatea suspendata (si mai are)... mai este nevoie sa depuna fisa fiscala pentru mine??? (ramasesem singura angajata a firmei X).
Va multumesc anticipat, sper ca a fost clara intrebarea mea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

NU. Fisa fiscala se depune in acest caz doar pt venituri din salarii efective. Indemnizatiile nu intra in aceasta categorie si nu sunt impuse.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Multumesc mult Marius pt. raspuns. Si sa inteleg ca nici declaratie pe venit nu trebuie sa mai depun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmm eu iti recomand sa o depui. Nu stiu exact din cate am inteles pt persoanele care au doar venituri din salarii sau dupa caz di asigurari sociale nu este necesara depunerea declaratiei, dar nu sunt sigur. Depunerea ei nu constituie un efort deosebit dupa mine, si este gratuita 100%. Deci...

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Dar declaratia de venit global trebuie insotita de copii dupa documente justificative: fise fiscale, declaratii speciale, copii dupa certificatele de nastere ale copiilor etc...
Cel mai bine ar fi sa intrebe la administratia financiara de domiciliu.

Mergi la inceput