Umbra ex-ului
Raspunsuri - Pagina 2
peca spune:
eu vad alte 2 parti ale problemei:
1. ori tipa sufera intr-adevar si esti "ultima" ei solutie, adica asteapta sa auda si de la tine E DEMULT GATA! ( si ii explici frumos ca ai viata ta, in care el nu mai joaca nici un rol, caci ai un copil, o familie si un viitor al tau.....)
2. tipa....incearca asa cu perdea, sa te verifice, sa vada daca.....nu cumva te-ai intoarce la el, mai simti ceva pt. el, si ea ar arunca in vant 7 ani, un fel de a te trage de limba. Poate este o teama nasucta din nesiguranta asta langa el, o teama care poate deveni o rautate.
cred ca ar trebui sa afli prin care faza este ea?
SIMONABB spune:
A mai fost postat un subiect aici "Fosta. Ce facem cu fosta?" in care ea era urmarita de imaginea fostei prietene a prietenului ei.
Cel mai bine confirma-i fetei ca tu nu mai simti nimic pt el si sa-si vada linistita de treaba in continuare ca n-o sa-i deranjezi niciodata.
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
acina spune:
Lena,orice problema ar avea nu tu esti de vina si mai ales nu e problema ta . Nu mai ai nici o legatura cu ex-ul tau si viata lui. Chiar daca v-ati iubit mult si el inca te mai iubeste asta e ...
Nu tu trebuie sa-i ajuti sa-si puna ordine in viata .E viata lor si daca ei nu reusesc sa se descurce tu sigur nu vei putea sa-i ajuti (si nu trebuie) Ce faci daca te invita la consiliere in 3 alergi repede in ajutorul lor? Hai ca asta ar fi culmea.
Sinuciderea de care vorbeste cred dupa cum au spus si alte fete e santaj.
Poate sunt prea dura dar asta cred eu .
Pupici
Anca
lena spune:
Fetelor multumesc mult de raspunsuri...dupa o noapte in care am visat numai tampenii inclusiv ca nu-mi dadea pace mail-ul ala, imi apareaasa in fatza ochilor, am hotarat azi de dimineatza sa-i scriu si i-am explicat cat de frumos posibil, sa nu ma mai contacteze ca eu n-am nici o treaba cu viatza lor de familie...si nici nu ma intereseaza.
Ce credeti ca s-a intamplat? Mi-a raspuns la un misto de am ramas: paf...cum se zice! Ca sa-mi fie de sanatate, ca ce bine de ea, ca a pus mana pe el, ca vroia sa stie daca si eu mai visez la una-alta depsre el...ca ea e o doamna, ca el avand bani multi ea s permite tot ce vrea, numai d-astea.
Nu era mai bine sa va ascult si sa-i dau ignore...dar deh, asa imi trebuie ca o si vedeam pe post de victima.
Multumesc inca o data de raspunsuri, acu'imi ling ranile cum se zice, ca am fost prea credula .
Numai bine, Lena
elara spune:
Eu inclin sa cred ca este "deranjata rau la bibiloi". Si ca......nu prea e bine ca i-ai raspuns. Si nu fiindca te-a tratat asa dupa ce i-ai raspuns, ci fiindca ea cred ca ti-a scris fiindca se afla intr-o situatie de criza nascocita, de fapt, in capul ei ( si al lui cred ) deoarece tu, practic nu te-ai interpus intre ei in nici un fel, decat asa cum mai zicea cineva, poate doar ca o imagine din mintea lui, o amintire, o fantasma a trecutului si nimic mai mult.
Daca ei nu sunt doi oameni cu capul pe umeri si ancorati bine in realitate ca sa-si vada asa cum e normal de prezentul si viitorul lor ( dupa o relatie care heeeeeheeeheee cate "parastasuri" a avut de cand s-a incheiat.... ) atunci asta NU E VINA TA.
Si fiindca i-ai scris, simt eu ( asta inca de cand am citit primele tale mesaje, pana sa aflu ca i-ai si raspuns deja ) ca ai declansat CEVA, in mintea ei bolnava, ca ai devenit mai mult decat o fantasma, ca acum esti reala....
Adica simt eu ca la nivel psihologic, tu i-ai confirmat ca exista o problema, ca tu, chiar daca ai compasiune pentru suferinta ei, totusi nu negi ca existi "intre ei". Cum sa fiu mai explicita? Doamne, am impresia ca nu ma fac inteleasa cum trebuie.
Adica, tu i-ai confirmat ei ca problema ei e reala... Adica o tacere era ceva mult mai bun, era ca si cum e-mailurile ei se pierdeau in vant... ca o vorba spusa unui defunct, ca un monolog retoric.... ca o marturisire facuta la suferinta..... ( cam cum ai zis si tu, o marturisire facuta din prea plin, o descarcarea sufletului ). Iar tu, prin tacere ai fi ajutat-o poate sa se convinga ca " fantasma fostei iubite" a disparut.
Insa..... tu i-ai raspuns si am senzatai pregnanta ca iti va mai scrie. Ca acesta e doar inceputul.
Fetelor, dragelor,nu stiu, dac am fost pe intelesul tuturor sau poate nici macar al uneia dintre voi.. Poate ca asa e mintea mea.. mai intortocheata.. dar in general eu cred ca am asa un fel de simt, o intuitie vizavi de ceea ce oamenii simt sau gandesc ( in linii mari..., foate mari... nu va imaginati ca citesc ganduri ) .... si.....rareori m-am inselat.
Sper sa ma insel de acesta data.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
peca spune:
Deci tipa se incadra la punctul 2 postat de mine? ce ti-e si cum lumea asta! rusinica ei, dar acum macar tu esti cu constiinta limpede, si nu o sa mai ai cosmaruri. Si sti ca nu esti tu vina "nefericirii" ei, ci poate doar prostia ei e de vina, daca ar fi sa fie pe acolo vorba de vina!
casandra spune:
Tu nu trebuie sa pui la inima ce iti scrie ea. Eu zic ca e bine ca ti-a raspuns asa, acum tu poti sta linistita ca nu o sa isi faca rau, iar de acum incolo nici nu mai are rost sa citesti e-mailurile ei, nu mai este vorba despre un om care sufera.
Adela99 spune:
Si eu zic ca ai facut bine ca i-ai raspuns. Acum sti cu cine ai de-a face, nu trebuie sa te mai gandesti la ea, ai facut ce ti-a stat in putinta sa ajuti un om care parea disperat. Ca ea nu a meritat, e problema ei. De acum incolo poti s-o ignori fara sa-ti faci probleme de genul: daca...sau...poate. Uit-o si fi mandra de tine ca ai intins o mana de ajutor.
vikinga spune:
Doar am citit subiectul de dimineata dar nu am avut timp sa-ti raspund! Tocmai vroiam sa-ti zic sa nu cumva sa-i raspunzi ca mai rau faci! In ideea ca dai nastere la nu stiu ce discutii: ex-ul daca afla se impauneaza ca uite Lenei ii pasa de mine si de relatia mea, apoi respectiva sigur o sa-ti interpretete cum vrea ea mesajul chiar daca ti-ai da toata silinta sa fii de treaba si sa-i raspunzi omeneste. Si uite ce-ti raspunde nenorocita. Eu sincer cred ca nu e normala femeia asta! Dar oricum cit ar vrea ea sa-ti demonstreze (chiar daca tu nu ai fi avut nevoie..!) ca este o fericita si ce bine este ea, e clar ca nu e deloc asa daca a ajuns sa-ti trimite mail-uri. Ciudata femeie si mai ales rautacioasa, acum il inteleg pe exul tau de ce nu se poate hotari sa faca mai mult in relatia dintre ei! E clar ca nu are cu cine! Si asa in gluma, pai e normal sa se uite ex-ul la tine urit, ca uite daca tu l-ai parasit peste ce pacoste de femeie a dat!!!PupiciVikinga& bb Aldohttp://community.webshots.com/user/vikinga109