Reguli pentru viata
Reguli pentru viata
· Da oamenilor mai mult decat consideri tu ca merita.
· Crede in Dumnezeu,dar nu lasa masina descuiata.
· Cana spui „imi pare rau”,uita-te in ochii celui caruia ii ceri iertare.
· Nu dormi atat cat ti-ai dori.
· Vorbeste incet,dar gandeste repede.
· Citeste mai mult si uita-te mai putin la televizor.
· Tine cont ca tacerea este cateodata cel mai bun raspuns.
· Traieste sanatos si demn.
· Viseaza la succesul tau in functie de ce ai facut sa-l meriti.
· Daca ai bani destui,da si la altii.Placerea cea mai mare este sa dai.
· Roaga-te din cand in cand.Exista o putere extraordinara in rugaciune.
· Nu lasa o cearta sa distruga o prietenie.
· Cand vorbesti la telefon,zambeste.Cel cu care vorbesti va simti zambetul in vocea ta.
· Foloseste mobilul cat mai putin si cauta sa vezi ochii celui cu care vorbesti.
· Invata regulile;astfel nu le vei incalca.
· Invata o poezie care iti place.
· Nu-ti cheltui toti banii deodata.
· Nu judeca oamenii dupa rudele lor.
· Nu uita sa-ti suni mama.
· Daca faci o greseala,corecteaz-o.
· Casatoreste-te cu cineva cu care iti face placere sa stai de vorba.Cand vei imbatrani si pasiunea s-a dus,vei avea nevoie de asta.
· Acorda-ti niste timp numai pentru tine.
· Imbratiseaza schimbarile,dar nu uita valorile.
· Inconjoara-te de lucruri care iti fac placere.Un loc frumos iti va face viata mai frumoasa.
· Pastreaza in memorie intamplari placute.Cand vei imbatrani,iti va face placera sa le retraiesti.
· Nu te impotmoli in trecut.
· Priveste oamenii in ochi.
· Impartaseste-ti cunostintele.
· Nu purta singur pe umeri responsabilitati si griji.
· Incearca sa fii fericit/a chiar si cu cine nu-ti place,
· Fa-ti ordine din cand in cand in lucruri si in ganduri.
· Iubeste adanc si cu pasiune.Poate vei fi ranit/a,dar este unicul mod de a trai viata din plin
Raspunsuri
Clopotzel spune:
Foarte adevarat!
Eu o sa incep de maine, cu "Foloseste mobilul cat mai putin si cauta sa vezi ochii celui cu care vorbesti". Serios!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
rachel owen spune:
Am invatat
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa feci in asa fel incat sa meriti sa fi iubita.Restul.depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie. Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere. Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi.
Am invatat ca nu conteaza ce ai in viata.Ci pe cine ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cam vreo 15 minute. Dupa aceea,ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca.Ci cu ceea ce poti tu sa faci.
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor.Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva problema.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde. S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi.
Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Am invatat ca sunt eroi cei care fac ce trebuie,cand trebuie, indiferent de consecinte.
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc,dar nu stiu s-o arate.
Am invatat ca atunci cand sunt suparata am dreptul sa fiu suparata.Dar nu am dreptul sa fiu si rea.
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta.Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata.
Am invatat ca,daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu,nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten,oricum te va rani din cand in cand.Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fi iertat de altii.Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti.
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,Dar tu esti responsabil pentru ceea ce devi.
Am invatat ca,daca doi oameni se cearta,nu inseamna ca nu se iubesc.Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc,si nu faptele sale.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,si pot vedea ceva total diferit.
Am invatat ca indiferent de consecinte,cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata.
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore de catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat,cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul ca si vorbitul poate linisti durerile sufletesti.
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult iti sunt luati prea repede.
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc,ca sa pot sa fiu iubita.
eli spune:
Foarte frumos!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 16 saptamani