Acces Internet?

Acces Internet? | Autor: melinav

Link direct la acest mesaj

Am vazut in magazine niste cartele (cred ca de la FX erau) pentru Access Internet, cu diferite optiuni: 10 ore, o luna, etc. Cele pe o luna cu access nelimitat cred ca erau pe la 450 000. Intrebarea este, cum te conectezi daca ai aceste cartele? Te conectezi tot prin dial-up, si mai platesti si impulsurile la Romtelecom? Ca daca mai platesc si Romtelecomul, nu fac nici o afacere. Ele isi dau un cod de acces?

Melina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

DA, platesti si romtelecom-ul.
Real, pe cartela ai un numar de dial-up si o adresa de internet.

EXemplu: suni la 222.22.22 cu user-ul: free, parola free
Te conectezi, te duci la www.ISP.ro
Acolo iti faci un user si o parola bazate de codul de pe cartele cumparata sau reincarci un cont existent cu unitatile de pe cartele cumparata.
Asa iti rezulta pe contul MIELINA un numar de 7 ore (ex) de stat pe net.

Si ca sa te conectezi.. formezi numarul 222.22.22 user MELINA, parola XXX
normal ca platesti ROMTELECOM_ul, acces special de internet.. al carui tarif il poti vedea pe site-ul http://www.romtelecom.ro/ro/download/tarife/servicii_acces_internet.html

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Pai si care e shpilu' atunci? Doar ca ai viteza mai mare?
Pai daca intru in timpul zilei pe dial-up la Romtelecomn, deja platesc o groaza...

Dar daca am cablu TV la FX, nu pot intra pe Internet, prin cablu, cu aceste cartelute? Daca da, mai platesc ceva in plus (deci in afara abonamentului la cablu)?

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

alea sunt cartele de acces internet prin dial-up..
daca tu ai cablu..ce sens are sa intri cu dial-up? care e ideea? nu inteleg..ai deja cablu..intri asa..nu-ti mai trebuie nimik..
succes

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca ai cablu.. de la orice firma, platesti un abonamnt lunar.

In afara de acest abonament lunar este posibil sa mai ai de plata chiria eventualelor echipamente folosite (modem CATv / switch )

Pentru acest abonament primesti un IP (DNS, mask, Gateway), adica o serie de cifre care iti permit iesirea in internet si accesul la retea, fara de care nu se poate face conexiunea logica.. nu fizica.

Acest abonament functie de cat costa.. este cu limita de timp, cu limita de trafic.. sau nelimitat.

Daca ai clablu TV de la FX asta nu inseamna ca au si serviciu de internet pe acelasi cablu, trebuie sa te interesezi la ei de zona ta.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput