Buna! Suntsperiata pentru ca sunt insarcinata in 20 de saptamani, copilul este bine dezvoltat dar, uterul nu creste asa cum trebuie. Mentionez ca am ramas insarcinata in urma tratamentului cu duphaston si ca uterul meu era infantil. In prezent fac tratament cu duphaston 4 tablete/zi. Ce mai pot face pentru a creste uterul si a mentine sarcina?
Draga mea,
te rog sa-mi scrii si poate ma ajuti cu informatii referitoare la medicatia pe care ai luat-o...Eu din pacate am pierdut mai multe sarcini din aceasta cauza...Multumesc.
Lili
Si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare, am uterul mic si fac tratament cu duphaston 2/zi, numai ca eu nu sunt acum.
Momentan, astept sa vad ce face acest medicament.
Mihaela
Buna!
Uter retrovers si infantil. Asta a fost concluzia medicului meu inainte de a ramane insarcinata.
Am ramas insarcinata cu gemeni. Am nascut la 40 saptamani.
Tretamentul de la inceputul sarcinii: Gravibinon injectii si No-spa.
In sapt 24 a urmat serclajul. Am continuat cu No-spa si am adaugat 4 utrogestan/zi.
Apoi 7 sapt de spitalizare cu injectii cu amestec litic la 6 ore si repaos aproape total.
Din sapt 30 pana in 40 am stat acasa in pat 23 ore/zi. Ca tratament, din nou Gravibinon si fara intrerupere No-spa si Utrogestan.
Nu iti spun toate astea ca sa te sperii ci ca sa vezi ca se poate.
Sanatate multa!
Ioana, YANN &
PHILIP
_28.01.2004_