Barbatii taur!
Am si eu parte de un taur dar vreau sa stiu si ai vostri cum sunt.
Al meu e de casa, meticulos, munceste mult, se enerveaza rar, nu prea are idei, e generos,plictisitor cateodata.
In zodiac, zodia Varsator-Taur se cam bate cap in cap, dar noi incercam sa mai lasam unul de la altul.
Raspunsuri
sperantza nu moare spune:
idora, am si eu un tauras, care e meticulos, cum zici, de casa in sensul ca aduce banii la mandea, sa-i administrez, altfel i-ar toca pe toti, harsh! tu ai zis-o mai frumos -> generosi!
al meu are idei multe, greu pana se urneste insa cu pusul in practica. Cu lumea din jur e destul de tepos, cu mine e ca un copil rasfatat, se enerveaza rar, dar partea proasta e ca se enerveaza cand ma enervez si eu (eu=balanta). ii place sa manance bine, si bauturica merge si ea dupa o mancare buna. nu e pretentios
cum sunt, cum nu sunt imi place sa cred ce scrie in zodiac ca dupa ce-si fac alegerea partenerului de viata, isi mentin alegerea buna - rea, si ca iubesc doar o data cu adevarat
sper sa nu fie adevarata si faza cu "aventurierul" ca vede el
in rest cred ca in orice relatie, oricat de compatibili ar fi cei 2 parteneri exista momente cand trebuie sa lase de la ei (compatibilitate perfecta oricum nu exista, pentru ca ce citim noi in zodiac se refera la un nativ pur al zodiei respective, ceea ce nu exista, fiecare are un ascendent, plus asezarea planetelor la momentul nasterii)
Sperantza nu moare
irinav spune:
sotul meu este taur.ii plac lucrurile facute bine si sa le faca bine ,este meticulos in ceea ce face.orgoliul e las el acasa si deasemeni incapatanarea.nici spiritul de aventura nu-i lipseste.ii place sa fie 'vanat' de orice parte feminina dar 'el vaneaza ' numai ce-i convine.
in general ia femeile in ras chiar daca ele inteleg altceva.
TORIA spune:
Un taur am si eu de 17 ani sintem impreuna,incapatinat e,cam comod e,partea cu femeile mai e si asta,bun de gura e ca o soacra,asa si acum partile mai bune,e de familie,ne aduce bani acasa si mai e si bun la .Eu sint varsator asa ca mai la-s de la mine daca nu ne-am toata ziua.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Laura T spune:
Si al meu e taur si e cel mai bun la toate!!! Eu sunt berbec, deci ne mai luam in coarne, dar ne iubim, asta e important!
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 10 luni) si Ramona (1 an si 9 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
Ilinka spune:
Ha, ha, nu stiu cum v-a venit ideea asta cu barbatul taur, da' e pe gustul meu! Si sotul meu e taur - evident - si iata ca pot sa-l "barfesc" si eu nitzel in modul cel mai inofensiv cu putinta.
DA - E INCAPATZANAT!!! Se pare ca este caracteristica fundamentala a zodiei (sincer, eu nu prea cred in zodii, dar prea se potrivesc toate descrierile de mai sus). Si DA - ESTE BARBAT DE CASA.
Eu sunt rac (= schimbatoare, schimbatoare, schimbatoare - acuma rad / acuma plang / acuma tun si fulger), asa ca am mare noroc cu barbatul meu de casa - altul si-ar fi luat campii de mult! Dar si cand am de-a face cu incapatzanarea lui... sa te tii! Imi trebuie tone de rabdare si diplomatie, si tot n-o scot la capat.
Dar una peste alta MA IUBESTE. Simt asta in fiecare privire, in fiecare gest, in fiecare amanunt al vietii noastre impreuna, chiar daca mai are unele lipsuri la capitolul pasiune & imaginatie (ca doar n-oi fi nimerit tocmai eu barbatul perfect!).
Am cunoscut barbati din alte zodii si, credeti-ma, n-as da taurasul meu "plictisitor" nici pentru leul cel focos, nici pentru capricornul cel misterios, nici pentru racul cel boem, nici pentru nimeni si nimic pe lumea asta!
Fetelor, bafta cu taurasii vostri personali!
Ilinka
lili spune:
Sotul meu este tauras capos dar eu sunt o varsatoare hotarata si stiu sa-l imblanzasc... Ne intelegem foarte bine, desi horoscopul nu ne dadea nici o sansa...si suntem impreuna de multi ani dar ne-am casatorit in 2000.
Este o persoana cu simtul umorului, nu este extraordinar de romantic( cu surprize, flori , etc) dar ...e OK...Important este ca e "de casa"
Lili
bibi spune:
si al meu tot de casa.
Uneori mi se pare ca n-are suficient zvac, dar ma potolesc repede si-l las in ritmul lui.
casandra spune:
Si sotul meu e taur. E dedicat familiei, dar e cam comod. E incapatanat, se enerveaza repede dar ii trece tot repede.
liris spune:
sotul meu e taur iar eu sunt peste.
sotul meu este foarte muncitor si meticulos . nu e romantic , mai exact el vrea sa fie dar nu-i iese. este bun in pat . este relativ maleabil , cu argumentele de rigoare . este foarte tepos cu lumea din-afara , dar "in casa" e de nerecunoscut, muy friendly... ii place rutina, ptr ca vrea sa-si pastreze fortele ptr munca lui si "restul" nu trebuie sa-l oboseasca. ma ajuta in casa. Isi iubeste enorm familia (parintii si fratii ).