Ce parere aveti de maternitatea Polizu ? Care sunt cei mai buni doctori de acolo cu care mi-ati recomanda sa nasc?
Eu am nascut la Polizu cu dr Herghelegiu. Bun dar f ocupat
La sala de nasteri totul este Oki... dar apoi nu este grozav . Asistentele medicale de la MAME, infirmierele .. sunt f neglijente si ciubulitoare... iar neonatologii ,,, asa si asa si asitentele de la copii .. iar mediocre
nu stiu daca e cea mai buna varianta POLIZU...
Vorbe bune am auzit de Cantacuzino si Giulesti
acum ca am citit si alte mesaje despre alte locuri mizerabile pot spune asa: nu am vazut sa se fumeze la copii, sampon ,apa calda era, pampersi aveau pt primele zile, cald era, asitentele de la copii veneau la copii sa ii vada .
Dar : asternuturile la mame se schimbau cu ciubuc, asistentele de la mame tratau mamele ca pe niste animale (indif cati bani le dadeai)..
Copilul meu nu a iesit cu nici o problema desi a fost traumatizata la nastere putin-nu a fost vina nimanui ; (doar ca eu nu am alaptat pt ca erau 2 asistente din care una drutza alta tembela)..
La nastere toti au fost druti (si) pt ca medicul meu e f respectat ( e drut, amabil civilizat si profesionist)..
Pana la urma poate a fost bine in comparatie cu alte spitale dar de ex la Cantacuzino este cHIAR curat