Sunt tare speriata ca dimineata m-am trezit cu o intoxicatie pe piciorul stang. Sunt insarcinata in 30 de saptamani si mi-e tare frica. Am mancat un tort cu ciocolata si niste oua si cred ca de la alea m-am intoxicat. Credeti ca afecteaza copilul. O sa-l sun si pe doctor, dar va rog si pe voi sa-mi dati un sfat. Multumesc mult de tot.
Am patit si eu chestia asta cam pe la varsta ta de sarcina. Am luat clorocalcin si m-am dat cu mixtura mentolata. Bebe e deja format si nu-l afecteaza. Alte pastile nu ai voie (gen claritine sa nu iei pt.ca ajunge la bebe si alergia e a ta nu a lui si ai voie medicamente) Clorocalcinul face bine pt.ca are calciu (chiar e indicat in sarcina!).In rest rabdare (eu m-am scarpinat pana la sange 1 sapt.pt.ca daca luam claritine imi trecea intr-o zi dar nu avea voie bebe).
Anca si bebelina Alexandra
Anca, iti multumesc frumos pentru raspuns. Asteptam demult sa-mi scrie cineva. Acum m-am mai linistit un pic. Doctorul meu mi-a dat sa iau romergan si acum sunt bine. Mi-a mai trecut. Acum am inceput sa evit ouale si ciocolata si mananc mai multe legume si fructe. Sa-ti traiasca bebelina Alexandra. De-abia astept s-o vad si eu pe a mea... mai am de asteptat pana in aprilie