Nimeni! Nimeni?!?!

Nimeni! Nimeni?!?! | Autor: Liana

Link direct la acest mesaj

Chiar nu vrea sa ne raspunda nimeni mie si Laylei? Cred ca sintem singurele care nu am primit nici un raspuns. M-am adresat cu mare incredare acestui site iar acum....
E vorba despre mamicile care au intrat in CIC in perioada 23.12 - 31.12.2003
N-a aflat nimeni nimic?
Am postat de 2 ori intrebarea cu detalii si totusi n-am primit nici un raspuns. Nu e clar? Nu sint suficiente detalii sau pur si simplu nu stiti. N-ar fi rau sa-mi spuneti ceva... orice.

Multumesc,
Liana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E delicat un raspuns. Se aplica legile in vigoare din acea perioada. Nu stiu care este situatia voastra concreta. Descrie. In general eu stiu ca s-a raspuns la toate intrebarile. Poate a fost o scapare, nu a fost cu intentie.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana spune:

Ok, Marius, uite povestea din nou:

- angajata cu contract pe perioada nedeterminata inca din NOV '97
- toate "darile" catre stat platite la timp
- salariul mult peste cel mediu pe economie
- nastere (indusa) in 29.12.2003 (pt a beneficia de ordonanta 23)
- cerere CIC cu data de 29.12.2003
- sunat la Casa de Pensii si la Minister de nenumarate ori - primit raspunsuri diferite;
- in cele din urma, la sugestia unei ... functionare de la Casa de Pensii le-am scris dar mai dureaza.
- inca nu stiu ce indemnizatie voi primi

Teoretic, conform legislatiei din acea perioada m-as incadra la 4.200.000 lei. Din buna-vointa, colegii mei m-au trecut in postnatal dar as vrea sa analizezi cazul descris mai sus (cel cu CIC din 29.12.2003)

Mi s-a spus (cindva la mijlocul lui ianuarie) ca inca nu stiu ce se va intimpla cu perioada 23.12 - 31.12.2003. Speram ca intre timp s-a mai aflat ceva. Ca orice alta mamica si eu as vrea sa stau cu fetita mea cit mai mult timp.

N-am vrut sa fiu malitioasa, dar daca te uiti in urma vei vedea ca am scris de 2 ori si nu intelegeam de ce nu mi se raspunde.

Multumesc de ajutor,
Liana

Mergi la inceput

Daca zici ca esti in postnatal e un lucru foarte bun. Cel mai bun. Daca ai fi mers pe ideea CIC=29.12.2003 valoarea era de 4 mil... cea scrisa de tine. Asa este de aceea am spus ca este o situatie delicata. Daca CIC e in acest an va fi 6.1 milioane lei aprox. ceea ce este mai mult decat suma precedenta. Cam asta ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana spune:

Multumesc pentru raspuns!

Din pacate este absolut nedrept. In ziua in care am nascut maternitatea era plina de mamici care, ca si mine, aveau nastere indusa in ideea beneficierii de ordonanta 23. Inca nu stiam de abrogarea acesteia in 20.12.2003. Cel putin 2 dintre mamici au lasat cererea CIC si cu toatea astea au primit 85% din salariul lor. Probabil ca la ele la serviciu inca nu s-a inteles cum stau lucrurile.
Mamicile care au avut noroc si au depus cererea CIC pina in 23.12.2003 iau chiar mai mult decit salariul lor. Sint extraordinar de frustrata de faptul ca eu voi fi nevoita sa ma intorc la serviciu cind Daria va avea doar 3 luni: am salariul mare dar e singurul pe care il avem deocamdata, avem rata credit ipotecar, intretinere etc.
Ce pacat ca nu pot da statul in judecata pentru asa o nedreptate!
Liana

Mergi la inceput

Daca ai salariul mare inseamna ca sigur esti o luptatoare. Vezi ca ai la dispozitie anumite facilitati ale legiilor actuale in calitate de mamica ca renunta la CIC. S-a mai discutat de aceste facilitati e vorba de adresa de mai jos de la mine de pe site

http://www.marius.rdsor.ro/legi/OU96/OU96.html

Mergi la inceput