Jay Leno

Jay Leno | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

L-am vazut aseara la emisiunea "Inside Actors studio". Tipul e absolut un barosan, destept, muncitor (are dislexia?), rabdator cu un mariaj extraordinar.
Cel mai mult imi place la el ca face misto de calitate fara sa foloseasca imagini tari sau vorbe urite.
Vorba lui Jerry Seinfeld: barbatii adevarati n-au nevoie sa zica four letter words,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Imi place "casnicul" si reconfortantul Jay Leno (te face sa te simti de-al case, sa te a´funzi in fotoliu si sa casti okii la tv)...dar si diliul de Conan O'Brien. Si slabiciunea mea Larry King, exemplu de devotament jurnalistic si seriozitate. Am vazut cu ceva vreme in urma un regal Larry King ii avea invitati pe Jay Leno, Conan O'Brien si inca un tip (am uitat...sa-mi fie rusine ca e la fel de celebru).

o.

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si mie imi place Jay Leno mult de tot. Din pacate nu l-am mai vazut de foarte mult timp pentru ca nu mai prind NBC si asta nu ar fi nimic daca la noi nu ar fi aparut tot felul de imitatori tristi ai lui Jay. Apropo: oare exista undeva pe net unde il pot vedea live on line?

Andreea
http://community.webshots.com/user/androix

Mergi la inceput