AJUTOR Tratarea candidei lainceputul sarcinii

AJUTOR Tratarea candidei lainceputul sarcinii | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema cu candida de care nu mai scap.Acum 3 sapt am avut ultima menstruatie,dupa care nu m-am mai protejat(noi foloseam prezervativul).E posibil deci ca acum sa fiu insarcinata.
De o saptamina mi-a reaparut candida;am usturimi si mincarimi.Nu stiu ce sa fac.De obicei foloseam ovule de clotrimazol.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ela,
eu sunt insarcinata in 9 saptamani si fac un tratament cu antibiotic. doctorul mi-a prescris gynozol ovule, o data la doua zile, ca sa previn aparitia candidozei.
poti folosi fara grija gynozol, dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor sa iti prescrie ceva care sa previna si reaparitia candidozei.
sanatate grabnica!

marcela si margeluta din burtica - DPN 5 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!
Si eu cand eram gravida am facut candida (se face din cauza modificarii ph-ului vaginului). Doctorita nu m-a lasat sa folosesc ovule sau creme (cam pe toate scrie sa se foloseasca cu prudenta in timpul sarcinii!!!) dar mi-a recomandat cu caldura ceaiul de pelin, de galbenele si nu mai aveam mancarimi. Tratament am facut dupa ce am nascut.
Si mai poti incerca tantum rosa pentru spalaturi (sa nu le faci prea adanc in vagin, mai bine stai cu fundul in lighean).
Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

Eu am candidoza la 26 de saptamani si medicul mi-a dat clotrimazol timp de 7 zile si spalaturi cu Tantum Rosa.
Intr-adevar se face de la schibarile hormonale si ph acid.

O viitoare mamica fericita de baietzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luky spune:

Buna,
Sunt in 2 saptamani de sarcina si as vrea sa stiu daca Clotrimazolul afecteaza cumva sarcina.Am tot citi despre el ba ca e bun, ba ca nu.
Nu stiu ce sa cred. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

O dr.ginecolog mi-a zis ca nu (desi scrie pe prospect), dr. mea ginecolog mi-a zis ca da si sa "nu ma leg la cap daca nu ma doare!"

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu as risca sa folosesc ovule, chiar daca stiu ca Gynozolul este permis in sarcina, insa, cel mai bine, faci spalaturi cu bicarbonat. La mine au un efect extraordinar.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

buna Lucky.Ti-am raspuns si la un alt subiect,dar iti scriu si aici.Si eu sint insarcinata cam in 4 sapt si am candida.Ginecologul mi-a zis sa fac spalaturi cu apa si bicarbonat si apoi sa ma ung cu clotrimazol CREMA extern si intern doar cit intra degetul.Nu folosi ovule de clotrimazol.

Mergi la inceput

Multumesc Ela2001.
Eu inca nu stiu ce o sa fac. Am inceput sa fac spalaturi cu bicarbonat dar nu ma ajuta pt prea multa vreme.
O sa mai incerc cu bicarbonat si daca tot persista o sa mai consult inca un doctor.

Mergi la inceput

Dupa cum am spus am folosit bicarbonatul si nu m-a ajutat prea mult.
Doctorul nu a vrut sa-mi dea nici un tratament medicamentos fiind in primul trimestru de sarcina.
Mi-a recomandat spalaturi cu un sapun lichid,Saforelle, care m-a ajutat foarte mult. Acum nu simt deloc mancarimea.

Mergi la inceput