Real Player
Computeristii si alti cunoscatori:
Ok, caut muzica pe net si gasesc prin bantuiala asta niscai melodii si le descarc, adica clicai pe ele si imi arata ca se descarca intr-un temporary folder care este Real Player History. Nu mi le descarca ca mp3 ci ca shortcut (au extensie .lnk si iconul este aia ca o cheie sol galbuie, ca mp3-urile isi iau automat iconul playerului cu care sunt ascultate). Am incercat sa le fac mp3 pe un cd si ceva nu merge pentru ca dupa aia cand am bagat cd-ul intr-un mp3 cd player ala nu a citit cd-ul si nici cd playerul audio nu citeste cd-ul. Am incercat dupa aia cu Music Match sa convertesc file-urile astea shortcut si ala nici macar nu mi le gaseste cu browse.
Intrebarea mea este cum naiba fac niste files shortcut sa devina mp3?
Oana_B
Raspunsuri
m34 spune:
Da click dreapta pe melodia care o vrei, apoi Save As si depune-o unde vrei pe hard. Fisierul trebuie sa aiba de la cativa Mb in sus.
Un Shortcut cu extensia .lnk nu poate fi convertit niciodata in mp3, pentru ca el este de fapt numai informatia cu privire la locul fisierului respectiv pe net.
Bafta !
Idora spune:
Depinde ce fel de muzica vrei.Eu de exemplu inregistrez de pe Kazaa, care zic eu, merge destul de bine.Din pacate romaneasca nu gasesc chiar tot ce vreau dar straina, e cam tot ce vrei!!
mihaelajulia spune:
Idora, ce faci cu virusii pe care-i iei de pe kazaa? Eu pana acum o luna am avut linux, dar am fost nevoita sa trec pe windows( regret, regret, regret)si dupa ultima vizita pe kazaa a trebuit sa ma deparazitez.
Sau la voi nu-i asa?
Sa fiti iubiti
Idora spune:
Mihaelajulia si eu am patit-o cu virusii de pe Kazaa,dar am reinstalat windowsul, am pus antivirusul Norton Antivirus si nu mai am probleme.E foarte bun acest antivirus,ma avertizeaza ori de cate ori e vreun virus si nu ma lasa sa downloadez fisierul respectiv,imi da failed!L-am luat tot de pe Kazaa:)si daca cumva nu are serial tot pe Kazaa o sa gasesti serialul.