prietenia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Draga Ariel,
Am observat si eu la toti prietenii care au copii o schimbare in viata lor, schimbare care mi se pare foarte fireasca, pentru ca au alte prioritati: BB-lul trebuie ingrijit cu atentie si responsabilitate.
Este posibil ca pe unii sa ii deranjeze copii, plinsetul lor, pampersii, mai ales daca numai asta vad la un copil si nu ceea ce este cel mai important...
Fiecare cuplu isi alege momentul cand vrea BB si de multe ori alegerea asta nu este foarte usoara. Mie mi se pare cel putin ciudat ca in aceasta ecuatie sa incluzi si preferintele prietenilor, vecinilor etc.
In concluzie voi vedeti-va in continuare de BB, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii
In timp sigur va veti apropia o parte dintre prieteni sau va veti gasi prieteni adevarati, care isi dau seama de rostul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Draga Ariel, la mine este exact invers: am casa plina mereu de musafiri ... de multe ori mi-as dori sa nu mai sune atata telefonul si sa am macar o zi fara vizite...

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

din fericire, eu am reusit sa mi pasterz prietenii.. este adevarat ca au disparut intr un fel o perioada de timp, dar ne sunam...
apoi, am inceput sa mai ies si eu la o cafea sau o bere cu prietenii/ prietenele.. am inteles ca este bine si pt mine si pt micuta sa ma mai rup din problemele cotidiene...
cit despre fumat in casaaaa... am amenajat un colt in bucatarie (am o bucatarie marisoara) cu ventilator, singurul loc in toata casa unde se poate practica acest viciu...

cit despre reactia prietenilor tai, este normala... tu ti ai schimbat programul prioritatile si in plus ei intuiesc ce inseamna un bb.. poate ca nici nu doresc sa deranjeze... dar va trece si perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Si noi ne confruntam cu aceeasi situatie... Cel mai tare ma doare ca inca nici nu a venit copilul pe lume, se va naste abia la sfarsitul lunii martie...
Uneori trec saptamani intregi si nu suna nimeni... Daca dau eu telefon, totul e ok, discutam, eventual ne si intalnim - sau mai bine spus ne intalneam. Dar nu prea des. Oamenii sunt ocupati, obositi... Acum eu nu mai pot sa ies din casa din cauza problemelor cu sarcina, asa ca ar trebui sa vina ei la noi. Dar nu o fac... Rar cand mai apare cate cineva, si asta dupa cateva invitatii repetate...
Probabil daca eu nu as da telefoane nu i-ar pasa nimanui ce ni se intampla si daca mai existam...
Nu avem prieteni multi, doar cateva perechi - se pare ca nici acestia nu ne iubesc prea tare.
Ne place sa avem prieteni, sa iesim, sa povestim, sa ne intalnim sa jucam o carte, sa facem cate-o friptura... Degeaba... Nu avem cu cine...
Ma intreb de multe ori unde gresesc, unde gresim amandoi? Am nevoie de prieteni, am nevoie sa vad ca sunt oameni in jurul meu carora le pasa de mine - in afara familiei -, dar din pacate nu simt decat singuratate... Speram ca intr-o zi sa se intample o minune si lucrurile sa se schimbe. Dar din cate povestesti tu, ariel, lucrurile vor sta si mai rau...

Flaviana si "pisicuta" din burtica de 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Faptul ca un timp cind ai fost insarcinata ai stat mai departe de viata asta "tumultoasa", te-ai ferit de baruri si petreceri pt a duce sarcina la bun sfirsit in nici-un caz nu e de reprosat, ci de admirat !!!
Daca ei ti-ar fi prieteni, s-ar bucura enorm sa te stie fericita cu sotul, avind un bebe frumos si sanatos !
Una din prietenele mele din copilarie, cu a carei familie am fost ani de zile apropiati, dupa ce s-a casatorit si-a ales alte prietene -care sa fie tot cu sotii, iubitii...au trecut citiva ani, eram fara serviciu, fara posibilitati de angajare si prin mama ei m-a apelat sa am grija de una din pustioaice, ne-am inteles bine si cind s-a nascut a doua devenisem ca o mama pt fetite !
Sper sa gasesti macar una, doua prietene care sa fie devotate tie, familiei tale si sa nu iti faci probleme ca ceilalti au disparut !
Viata merge inainte !

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noi am avut prieteni atat din partea mea cat si din partea sotului...si din marea aglomeratie de prieteni am ramas doar cu cativa, aceia carora noi le spunem prieteni adevarati si sincer ii adevarat...ei sunt singurii care ne inteleg si sunt alaturi de noi tot timpul, atat la bine cat si la rau...
Sunt oameni deosebiti, noi suntem singura pereche care am facut pasul asta, adica casatorie si apoi un bb...nu ne intalnim ffff des, o data pe sapt. sau o data la 2 sapt. dar vorbim ffffff des la tel....sunt singuri pe care ne putem baza...stim ca la fiecare ora din zi sau noapte putem sa apelam la ei si reciproca fiind valabila...
Din punctul acesta de vedere suntem fff norocosi si le suntem recunoscatori ca nu ne-au parasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Acestia sunt o parte dintre minunatii nostri prieteni....http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc pt raspunurile voastre. m-au ajutat mult, chiar daca nu au rezolvat problema. azi am pus mana pe telefon si i-am sunat, pe fiecare in parte. reactia? 95 % fastaceala si scuze ...fara ca eu sa acuz. mi-au promis vreo trei din ei ca ne vor vizita in dupa-amiaza asta...e ora 21.30 si nu au aparut si nici macar un telefon!
cu prietena mea de la gradinita m-am vazut la pranz. cu ea oricum ma vad des, pt ca are bebe mic si ne plimbam impreuna. alt prieten are licenta pe 27...ei au fost iertati:)
restul...s-au vazut cu totii sambata, dar au considerat ca noi le "avem pe ale noastre" ...
am vazut ca multi mi-ati raspuns ca ei se satura de discutii despre pampersi, kk, dintzi. eu am evitat astfel de discutii in prezenta lor, am incercat sa fiu EU, cea de dinainte. cei care m-ati cunoscut ati vazut ca si eu si marcel suntem destul de sociabili, tinem la glume si ne place sa ne distram...
cat despre intratul incaltat in casa...si eu am pus interdictie, mai ales ca alexutza merge in 4 labe acum...
asta e viata...si probabil ca asta e selectia care trebuia sa apara la un moment dat. macar, au mai ramas langa noi cativa prieteni dragi, iar cei care s-au indepartat poate vor regreta si vor reflecta...
multumesc pt prietenia voastra:) si abia astept sa ne revedem...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ariel,nu te supara pe ei.
Eu cred ca pur si simplu nu mai aveti aceleasi preocupari.Cine se aseamana se aduna.Daca viata ta se invarte in jurul lui bebe,viata lor continua asa cum era inainte de a te casatori tu.S-au schimbat prioritatile,sunt din ce in ce mai putine preocupari comune,subiectele de discutie dispar si ele unul cate unul.....
Eu cred ca si tu ai dreptate in felul tau,si ei au dreptate in felul lor.Cateodata drumurile se despart pur si simplu,fara sa fie vorba de cearta sau rea intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ariel 7000,

Nu am citit raspusurile anterioare, si de aceea daca ma repet cu cineva , scuze!

Iti spun doar atat: viata voatra(a ta) s-a schimbat pe cand a prietenilor nu. Aveti acum alte prioritati si poate prietenii v-au cam uitat si datorita faptului ca se gandesc ca suntei ocupati cu bebele si nu mai aveti timp de petreceri ca inainte. Nu dispera, si eu am trecut prin aceeasi perioada, si am constat ca-mi fac prieteni noi, cu acelesi "ocipatii " ca si mine, si inca odata s-a intarit zicala: Prietenii adevarati raman o viata!

Mergi la inceput