Secretie ciudata

Secretie ciudata | Autor: roxygeo

Link direct la acest mesaj

De aproape un an am o secretie albicioasa, fara miros, uneori mai abundenta, mi-am facut o sumedenie de anaize la CFR 2, Colentina, Cantacuzino, Municipal - in prima faza au spus ca e Trichomonas, dupa tratament cu Fasigyn, sumamed, etc ( ca nu am analizele la indemina), nu a mai aparut la analize, apoi m-am cautat de Clamidya - a aparut pozitiv, dupa alte tratamente nu a mai aparut , am repretat analizele de doua ori la interval de trei luni, cind le-am facut si pe cele de ureaplasma si mycoplasma - ambele negative. Toate acestea s-au intimplat anul trecut, dupa ce am intrerupt anticonceptionalele in urma unei dereglari hormonale.
Ce analize ma sfatuiti sa mai fac, avind in vedere ca imi doresc un copil in viitor si nu vreau sa am surprize negative
Cu multe mutlmiri

roxygeo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

e probabil sa fie candida..
dar cel mai bine e sa mergi la ginecolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Daca nu ai si alte de simptome, afla ca eu am avut mereu o secretie abundenta si albicioasa(mai ales dupa o "cura" de anticonceptionale).
Nu stiam de ce de cate ori ma duceam la medic imi dadeau analize de facut la secretia vaginala.Nu mi-a iesit niciodata nimic.Cand am ramas insarcinata, doctorita mi-a dat un pomelnic de analize (secretie vaginala, exudat din col, ciuperci, etc).Simteam ca exista o indoiala in glasul ei.Nu mi-a iesit nici atunci nimic.Si s-a ajuns la concluzia ca asa am eu o secretie abundenta.Am nascut normal si am un bb sanatos testat pt infectii in maternitate pentru ca mi se fisurasera membranele cu o sapt inainte de nastere(am nascut la 36 de sapt), si facusem tratament preventiv in spital.
Sanatate!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Eu am o astfel de secretie de mult timp. Am facut si eu o serie de analize si teste dar niciodata nu s-a descoperit nimic. Dr. a spus ca asa sunt unele femei cu secretie fara sa fie ceva. Si dupa atata timp m-am obisnuit, cu toate ca uneori este tare neplacut.

Mergi la inceput