Buna,
as vrea sa stiu daca cineva a folosit sau stie pe cineva care foloseste aparatul Salin a firmei TEHNO BIONIC din Buzau (Bucuresti). Am auzit ca ar fi f bun in cazuri de astm sau boli ale aparatului respirator si as vrea sa aflu parerea cuiva care l-a incercat.
Poate cineva sa ma ajute?!
Multumesc!
Am o prietena care il foloseste si este relativ multumita de el, spune ca ii usureaza respiratia. Sotul ei in schimb spune ca nu se simte nimica. L-au adus si la servici cand era nou-noutz si unii colegi s-au plins ca ii usturau ochii. Eu nu am avut nimic in acest sens, iar despre efectele pozitive nu pot spune personal nimic,pentru ca am stat prea putin in preajma lui.
Am de gand sa imi iau si eu unul.
Sanatate 
Multumesc! Cica la inceput ar fi ceva simptome mai agravante pana se elimina secretii,... dar ca dupa asta ar fi mai bine. Daca va luati aparatul va rog sa reveniti cu detalii ca as fi si eu interesata de el dar as vrea mai multe informatii de la cineva care l-a folosit. Multumesc oricum pt info.
Eu il am de jumatate de an si sunt f.multumita. Noi suntem fumatori si salin purifica aerul, iar eu sunt si asmatica si alergica (la praf) si de cand l-am luat respir mai bine. Parerea mea e ca e o investitie f.buna.
Anca si bebelina Alexandra
Si eu l-am luat pentru baietelul meu care facea des bronsiolita cind era mic dar nu prea l-am folosit. Face zgomot prea mare ventilatorul...oi fi si io cu nervii la pamint
!
In timpul scurt cit l-am folosit n-am observat nici o modificare nici in bine nici in rau...probabil fiindca l-am folosit prea putin.
eu sunt superincantata de el pentru ca a micsorat simtitor decibelii sfoaraitului lui barbac'meu.
www.sara.haihui.ro
Si eu ca Diana 904...Mai bine decibelii sforaitorilor decit decibelii ventilatorului...
Prin toamna, cum tot faceam vizite la ORL cu pustiul meu, am intrebat-o pe doctorita daca ar trebui sa-l folosesc. M-a privit cu condescendenta si mi-a raspuns ca rau nu are cum sa faca. Dar stie de cineva sa-i fi facut bine? am insistat eu. Mi-a zis ca nu...
Acum sta in raft, dar daca voi ziceti ca v-a facut bine, poate mai insist.
thea a fost diagnosticata cu astm bronsic.. in urma cu vreo 3 ani l am cumparat, folosit, insa tusea teodorei s a agravat... si a persistat desi l am folosit mai mult timp... acum il sterg de praf...