Intalnire de 8 Martie si la Detroit
Raspunsuri - Pagina 6
andreea-ana spune:
Fetelor stiti cumva daca pentru bebe imi trebuie pasaport sau pot trece cu certificatul ei de nastere, pe care normal nu are poza. Daca se poate atunci venim si noi cu bebe cu sot...
Andreea si bb Anais
Doinna spune:
Nu am mai avut timp sa va citesc de ceva timp dar as mai avea inca timp de pregatire.chiar as vrea si eu sa vin dar bb-ul meu are 8 luni si e cam neastamparat.Ma primiti si asa?A s vrea tare mult sa ne intalnim.
ANDRUSHKA spune:
Andreea, n-am nici o idee cum e cu pasaportul ptr BB. Intreaba celelalte fete din Canada, cred ca Parpalak e cea care zicea ceva de pasaport. Doinna, draga mea, noi n-am pus limite de varsta ptr bebei, ar fi culmea, noi n-avem copii, deci suntem "odihnite" , asa ca lasa-l sa ne alerge pe noi....Este, Oana?![]()
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Laura _Oprescu spune:
abia astept sa va cunosc...dupa cum am zis,vin cu toata gasca:sot, copil si airbagul din fata(bebe mic)..sper ca aveti usa incapatoare!
..Oana,Andruska,pe vreo vineri ne mai spunteti ultimele detalii ...
va pupic
PS Poate puneti pe pm si nr de telefon in caz ca ratacim exitul...![]()
ANDRUSHKA spune:
Io numar zilele, orele, minutele... Am de gand sa ma distrez pe cinste! O sa fie ziua femeilor, mamicilor si a romanilor! Inca o saptamana!
rachel spune:
Distractie placuta fetelor.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
iubibubi spune:
mda, distractie placuta
... :)))))))))))
data aviatoare nu mai scapati asa usor... :)))
pupici multi! beti ceva si pentru mine
(exclus Laura_Oprescu :))!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
ANDRUSHKA spune:
Da, da.. exclus, exclus.
multzam , fetelor ca va ganditi la noi, eu sunt in fierbere mare, mi-am luat liber de la scarbici ca sa iasa totul brici. Iete-te ca fac si poezele! Ce-mi place este ca am musafiri si pe jumatate din ei nu-i cunosc inca personal
O sa fie ca-n emisiunea ' cu masca si fara masca". facem etichete cu nickurile de pe forum sa nu ne incurcam.
conchita spune:
Andrushka, esti dulce foc :))
fetele, distractie pe cinste, felicitari pentru initiativa si nu uitati de POOOOZEEEE 
Nedda spune:
Fetele, distractie placuta va urez si eu! Sa va ganditi si la noi cand o sa beti ceva!:)
Imi pare rau ca nu ma pot deplasa sa va intalnesc. Tare mult mi-ar fi placut; dar din cauza de bebelusa de 37 de saptamani ma vad nevoita sa aman. E musai sa stau acasa si sa-mi astept odorul sa se nasca.