Ziua indragostitilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor eu sunt cu capul in nori si mi-e o rusineeee.... AM UITAT ca azi este Valentine Day si in concluzie nu i-am luat nik sotzului meu. Aici se da ciocolata si primesc daruri doar barbatzii. Noua, fetelor ne vine randul luna viitoare. Si imi vine sa si plang de ciuda cand ma gandesc ce de kko a fost toata faza. Nu stiam eu de ce insista atat de mult al meu sa mearga cu mine la cumparaturi si sa mancam la restaurantul italian(preferatul meu) Ma gandeam ca vrea sa ma alinte avand in vedere ca toata noaptea m-a durut stomacul. Abia cand am intrat intr-un mall si am vazut inimioare peste tot mi-a revenit memoria si am crezut ca se prabuseste cerul pe mine. Rusine mie!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Ii voi oferi toata dragostea mea!Tot astazi se implinesc 2 ani de cand a cazut in genunchi si s-a nenorocit pe viata(nu de durere,ci pt ca m-a luat pe mine de nevasta).Si pt ca tot astazi o voi avea oaspete pe Tlaura,prietena mea,impreuna cu familia pt weekend, lasam copii,Aidan-7 luni si Andrei-16 luni,in grija lui Fluffy(pisicu')iar noi ne punem pe chefuit.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai sa ma laud putin si eu... i-am pregatit lui tati o poza facuta la mare sentiment cu bebe Radu in bratzele mele, lipiti obraz in obraz , am inramat-o intr-o rama ceramica pictata manual cu o imagine ce reprezinta o casutza pe un deal, si i-am dat-o ca sa-l insoteasca zi de zi la birou, sa-i fie, astfel, toate zilele mai usoare (sau macar sa i se para...).
A primit-o cu mare emotie, si era topit dupa poza, i se scurgeau ochii (la propriu ...).
Nu este ceva scump dpdv material, dar semnificatia si incarcatura emotionala nu se compara nici macar cu ultimul model de masina 4x4...sau poate?!

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput