Sfat urgent!!!

Sfat urgent!!! | Autor: simic

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Am si eu nevoie de un sfat: acum 2 zile am facut un test si a iesit pozitiv... De atunci vreau sa ma programez la un consult si mi-au fost recomandati 3 doctori: Dl. Dr. BERINDAN, Dl. Dr. MENDEZ, Dl. Dr. HORHOIAN. Toti trei dr. sunt de la Spitalul Municipal....dar eu nu stiu la care sa ma duc....mi se pare foarte important si nu stiu a cui sfat sa-l urmez...Ma puteti ajuta cu un sfat? Este cineva care-mi poate da detalii despre vreunul dintre acesti domni doctori? va multumesc din suflet.

Simic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

De Berindan nu stiu nimic, ceilalti doi sunt ok, dar Horhoianu e in varsta.Daca vrei niste medici mai adevarati la Municipal incearca dr Grigoriu Corina, dr Badiu Alexandru sau dl dr Anca.
Nu am vrut sa te bag mai rau in ceata dar cunosc pe cineva care lucreaza cu ei si pe acestia mi i-a recomandat.In perioada sarcinii si nasterii i-am avut aproape, la nevoie, pe toti si stiu ce vorbesc.Alegerea este a ta.
Sarcina usoara si nastere asemenea!!!!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simic spune:

pentru Andreutza: iti multumesc din suflet. Mi-am propus ca pana maine sa iau o decizie. Nasa mea a nascut cu Dl. Dr. LUIS MENDEZ si a spus ca era foarte amabil. A venit imediat la spital daca l-a sunat pe mobil la ora 22:00 pentru o problema. Si mie mi se pare foarte important modul in care esti tratat. Poate fi un doctor foarte bun din punct de vedere profesional dar daca ma trateaza cu plictis....nu cred ca ma pot linisti...nu m-as simti in largul meu sa-i cer sfaturi.

Simic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Imi pare rau ca nu-ti pot spune mai multe despre aceia pe care ii vrei tu.Despre ceilalti, toti vin atunci cand ai o urgenta si au mobil mereu la dispozitia pacientelor(zi si noapte).
Succes!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput