pentru dr. stanescu - AJUTOR

pentru dr. stanescu - AJUTOR | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

am avut prima menstra la 9 ani.neregulat si foarte mult.cate 9 zile la o luna, 2 luni, 3 luni.la 19 ani am fost diagnosticata cu chist ovarian dreapta.dupa tratamente care nu au dat rezulate am cerut o noua parere.am fost diagnosticata cu distrogie ovariana bilaterala si mi s-au recomandat doar anticonceptionale.dupa 4 ani am mai cerut o parere.acelasi diagnostic-distrofie ovariana bilaterala.am continuay un an cu marvelon si am intrerupt ptr. ca mi se parea ca e in zadar.nici un rezultat.menstruatia urmatoare dupa ce am intrerupt marvelonul a venit la 3 luni , foarte putin si cca 2 zile.si urmatoarea tot la 3 luni. am mers la spitalul parhon so mi s-a spus ca am chisti ovarieni care nu s-au confirmat de catre medicul ginecolog.in prezent am menstruatie la 3 luni,foarte putin si 2 zile.m-am ingrasat 26 kg.am mainile umflate tot timpul,sunt obosita,irascibila,am dureri ovariene de nu pot sa merg.acum o saptamana am fost diagnosticata cu distrofie ovariana bilaterala si chisti ovarieni bilaterali.fac tratament cu polidin,diclofenac,zinnat si medroxiprogesteron.nu ma simt bine deloc.mi-e rau.mai vreau parerea unui medic.am 28 ani si vreau un copil.vreau sa fiu eu cea dinainte.vreau sa ma simt bine , sa merg pe strada normal.