internetul in viata noastra
Raspunsuri - Pagina 4
MonicaGj spune:
daca n-as avea internet as fi mai
, ca poate mi-as face si io timp de
si n-as mai fi atat de
.
Dependenta nu sint da' cateodata mi se face
de ce am de facut pe la servici ca
toata ziulica si la sfarsitul programului parca-s
. S-atunci intru la
sa ma deconectez ca ma duc acasa la
si incepe
.Asta daca nu am cumva de
sau alte activitati la fel de nobile...
toate bune celor buni!
Pet spune:
Noi peste aproximativ o luna o sa schimbam casa si fara internet prevad ca o sa fie durere mare. Nici nu vreau sa ma gandesc...
acina spune:
M-am mutat in casa noua si nu am internet.
F nasol.
Am numai la serviciu.
Dar recunosc ca-mi lipseste acasa.
Cand a fost Dan plecat din tara am descoperit
un internet cafe chiar langa mine.
Anca
liris spune:
Internetul imi este util de cele mai multe ori, dar din pacate imi maninca si o groaza de timp ...si nu intotdeauna timpul pe care mi-l petrec in fata monitorului este de cea mai buna calitate...
dar deja a devenit un drog ...gasesti mereu o chestie la care sa te zgiiesti si apoi cu toate forumurile si chat-urile intilnesti oameni noi, anonimitatea te ajuta sa depasesti anumite limite pe care altfel ti le-ai impune... apoi e simplu sa-ti iei bilete de avion, sa cumperi carti, haine, sa cauti casa , sa comunici
la mine si bune si rele : asta-nseamna Internetul
m34 spune:
Foarte mult, la servici mai putin si acasa mai mult. Tv mai putin, la fel si carti mai putine...
Lauraa spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mult prea mult timp petrec pe Internet. Sunt dependenta si nu e bine. E prea MULT: M-am lasta de
,
si
si cand sa zic ca nu mai am nici un viciu...
... As putea sa fac mult mai multe,sa ies la aer, sa fac ceva in casa, sa am mai multa grija de mine,sa gatesc ceva nou,etc... dar eu stau prea mult pe Net...
Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani) 
carmen77 spune:
Si eu sunt inca o victima a internetului, si in special a DC. Sotul meu se oftica pentru ca ar vrea si el la calculator si de multe ori il acaparez eu
. Si da, probabil as face mai multe prin casa daca nu ar exista internetul, dar nu imi pare rau deloc! Cu exceptia bblushului, cu care ma joc in detrimentul internetului
.
Carmen si bb Matei Gabriel
http://community.webshots.com/user/carmen77102
rachel owen spune:
Pai nu netul e "problema",ci DC-ul
De el sunt dependenta de-mi disper si eu barbatul ca stau noaptea pana la 4 si a doua zi sunt buimaca de somn!
Daca asta-mi placeee!!! 
alinamoro spune:
Internetul imi ocupa foarte mult timp,timp in care as putea sa ma recreez,sa citesc o carte,sa ma ocup mai mult de copil etc.Partea buna e ca sunt in concediu ingrijire copil si partea rea e ca in aprilie incep lucrul si nu voi mai avea atata timp pt.internet.Fac programare cu sotul cat sa stam fiecare,dar intotdeauna eu stau mai mult.Aproape in fiecare noapte pana la 2
.E o boala foarte grea!!!!

alina