internetul in viata noastra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu petrec zilnic 3-4 ore pe internet.Cel mai mult pe aici.
Nu pot spune ca e viata mea,dar va pot spune ca 7 luni petrecute fara internet au fost mult mai sarace!

Theodora, Alexandros, Yannis
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

De cand am descoperit site-ul DC in fiecare zi urmaresc ce se mai scrie, dar in timpul saptamanii cand ajung acasa de multe ori nu deschid calculatorul( la servici stau toata ziua in fata lui si au inceput sa ma supere ochii). Acasa este mai mult sotul meu cel care sta la calculator. Eu imi mai verific corespondenta si sunt unele site-uri care le frecventez mai des: formula-as, DC, Montreal.ro. Dupa ce voi naste si voi sta acasa, daca voi avea timp si ma va lasa bebelusa probabil ca voi fi mai mult timp pe internet.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu sunt dependenta de cativa ani de Internet(1999)de cand au bagat la servici,pe vremea cand eram in Romania.Atat am ajuns de dependenta de el incat stateam cateva ore bune si in afara programului pentru ca nu-mi ajungeau orele normale de servici!Acum sunt mai rau:mananc in fata computerului,noaptea nu dorm decat la ore tarzii(5:00-6:00 dimineata)iar cand ma trezesc dupa cateva ore sunt direct calare pe computer.In micile pauze, fac curat in casa, fac mancare, spal vase si haine.Prietenul meu e exasperat, imi tot spune ca e mai important pentru mine Internetul decat el!E mult timp plecat sa lucreze dar chiar si cand vine, tot pe Internet ma gaseste! Imi tot propun sa ma las de boala asta a Internetului (dar nu de tot) si sa petrec doar cateva ore pe zi dar nu reusesc!Imi dau seama ca as putea sa fac si alte lucruri mai importante!!Internetul e un drog pentru mine!!dar imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

cum am timp liber, pe net il petrec...mi-e necaz ca uite asa citesc din ce in ce mai putin carti.Internetul e la mine pe cablu asa ca vreau nu vreau nu pot sa nu il tin deschis si sa poposesc la fiecare...minute sa vad ce se mai intampla...dar mi-e necaz ,sa stiti ,ca nu pot scapa! si pana acum doi ani,desi cu calculatorul in casa nu il deschideam deloc...ce vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Da,nasol mi-am amintit de fapt "durerea"mea cea mai mare.Cu okii pe computer uit de copil.Adica nu mai petrec atat de mult timp cu ea.In fiecare zi imi propun sa shimb putin ritmul ,citeodata reusesc ,citeodata nuSper sa reusesc sa intorc balanta in favoarea familiei.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Sotul meu a trecut prin spatele meu tocmai cind citeam subiectul asta, si-a aruncat si el privirea si acuma insista sa va spun ca eu imi petrec TOT timpul pe intrenet, si ca am sa-mi petrec TOATA VIATA pe internet!!!
Exagereaza, evident!!!

Tare faza. Am cazut pe spate de ras. Esti haioasa, zau!

Cristina

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asa face barbata-miu cand ma vede la comp

Probabil ca asta se va intampla pana la urma

Si asta o sa patesc eu

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

cred ca ash inebuni fara net...SUNT DEPENDENTA!!!
recunosc...asta este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Da, da fara internet cred ca m-am juca mai mult cu fetita mea,si pentru asta imi pare rau si inchid internetul imdeiat cand ma solicita. Ca in rest, TV nu ma dau in vant, de citit mai citesc si celelate treburi m-i le fac tot cu gandul sa mai dau o fuga pe net sa va ce se mai intampla.Noroc ca sotul meu este plecat mult timp cu servicul si am timp suficient peste zi sa "ma internetez"( cum imi place mie sa zic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Sincer, dimineata primul lucru pe care-l fac e sa apas butonul de power de la compi (inainte sa ma spal pe dinti, sa ma imbrac si sa-mi beau cafeluta). Si ultimul lucru seara inainte de culcare e sa-l sting. (pardon dupa aia scot ochelarii si mai sting si lumina )
Nu pot zice ca stau tot timpul cu nasul in computer si internet, dar de acolo imi culeg toate informatiile necesare:mersul trenurilor, starea vremii - aici e actualizata in fiecare ora, starea cutremurelor, a taifunurilor, programul TV, citesc ziare de prin tara sau de aiurea, studiez limba japoneza si-mi perfectionez germana si engleza, absolut orice.
Cartile evident nu-mi lipsesc, citesc mult, foarte mult, dar nu le cumparm, le iau din biblioteci. La TV urmaresc doar filme, iar in pauza publicitara- da mai trag o fuga pe la compi sa vad cum o mai duce. Si seara mai urmarim si stiri locale.
Zilnic ies la plimbare cam o jumatate de ora dimineata si tot asa dupa masa.
Sambata si duminica, nu prea stau sa vad de compi, ca circulam mult, suntem turisti, doar atunci suntem liberi amandoi.
Nu cred ca daca nu as avea computer as schimba ceva, doar ca as pierde poate mai mult timp in cautarea informatiilor necesare.

Mergi la inceput