Discutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Intreaba, ca asa sunt femeile curioase, si le place sa faca planuri. Insa viitorul nu poate fi planificat. Putem avea o linie, o idee, dar nu putem face un plan. Si eu gasesc intrebarea cam deplasata, si ma surprinde faptul ca Tunad vrea sa afle parerile altor femei ...Stai linistit, nu sunt toate cu planuri. Oricum, daca ai ajuns pana aici, gandeste-te sa planifici ceva in comun, chiar si numai pentru viitorul imediat.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Candva, am cunoscut un barbat divortat. Am avut o relatie de aproape un an, timp in care el nu a vorbit niciodata de o posibila casatorie, iar mie, niciodata casatorita, la acea vreme, mi s-a parut firesc si normal sa-l intreb ce ganduri de viitor are, cum se va desfasura viata noastra in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

De ce intreaba ce planuri are?poate chiar ea isi face griji...despre situatia ei...el daca a fost divortat, nu conteaza ,poate fi un pic dificil tipul,teama de a doua ratatie...dar ea ?Trebuie rabdare cu barbati divortati ,si multa intelegere..Iar daca el explica situatia precedenta nu cred ca o sa decada in fata femei,este o chestie de intelegere reciproca...de obicei barbatii se tem...Le este frica sa sa-si exprime emotiile,noi ...ok.Poate de asta uneori pierdem in fata lor ,dar sa stiti ca si ei sufera!Poate uneori mai mult decat noi,nu le iau apararea ..dar am trecut prin asa ceva...greu de explicat,mi-a parut rau pt. suferinta lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Intrebarea ta pare cumva scoasa dintr-un subiect Seinfeld....Dar tot el spune ... femeile .. cine le intelege???

Este o intrebare mai mult sau mai putin tipica... nu trebuie sa te sperie, nu trebuie sa raspunzi la ea, nu trebuie sa taci, nu trebuie sa o ignori.....

Eu una as intreba mai mult acest lucru (PT CA SIGUR AS PUNE INTREBAREA ahhahha) si ca o dovada ca imi pasa de tine si ca (sper) ma intereseaza ca trecutul nu te-a afectat prea mult (un divort pana la urma nu face bine nimanui, nu??- )
Ma mai gandesc si iti mai spun eu pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Initial creeata de tunad

Am o intrebare fara a face un prolog.
De ce femeile inreaba intotdeauna, un barbat divortat, ce planuri, sperante si ganduri de viitor are?! Daca raspunde ca "nu are", stiti cat decade in "fata" lor? "EL" decat spune ca "nu are". Nu exista nici o fractiune de secunda sa nu ai asa ceva. De ce oare trebue sa le destainui ce vrei sa faci? Varianta ca promiti si nu faci n-ar fi mai dureroasa pentru ele?

Sa stii ca nu e o "boala" specific feminina. Si eu , necasatorita fiind ma loveam de aceleasi intrebari din partea unor barbatzi. Si pe mine ma enerveaza tipul asta de intrebare! E un fel de "discutam discutzii". Traim intr-o lume a prejudecatzilor si uneori e bine sa le spui ce vor sa auda. Te orientezi in funtzie de persoana si de starea de spirit pe care o ai. Si ai dreptate ca mai bine nu promitzi nimic si faci de 100 de ori mai mult fatza de ce se asteapta, dar cateodata cuvintele spuse frumos linistesc sufletul, anesteziaza temerile. De fapt si in copilarie , si in adolescentza ne izbim de aceeasi intrebara formulata mai mult sau mai putin "altfel". Pe la vreo 6 ani toate prietenele si cunostintzele maica-mi ma intrebau ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare Apoi abia intrasem la liceu, deci pe la 15 ani ma intrebau fara exceptie la ce facultate o sa dau Ma ucid intrebarile astea care au o raspuns de viitor pe care nici eu nu il stiu si trebuie sa infloresc pe tema ca raspunsul meu sa "gadile" urechile cuiva.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sa intelegem ca ai fost intrebat?
stii ca intotdeauna se poate si mai rau ... deci poti fi intrebat mult mai direct "si pe cand o familie ... copil/copii?".
intr-o discutie sunt multe spuse doar de dragul conversatiei, fara un scop anume (cred ca a mai spus asta cineva aici ... ).
in orice caz ... nu da si tu importanta decat la ceea ce crezi tu ca merita cu adevarat.

sa auzim de bine!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu as raspunde din perspectiva mea...sunt o persoana directa si daca vreau doar sa ma distrez, ok, atunci nici ca ma intereseaza ce planuri de viiotr are individul, daca insa il vad ca pe un potential iubit cred ca e mai corect sa stiu cam ce fel de persoana este, nu? Ca altfel de ce sa pierd vremea cu el, ea vrea o familie, copii si el nu mai stiu ce...ca exemplu...si dupa ceva timp se dau cap in cap ideile lor si zau ca n-are nici un farmec, sa-ti dai seama dupa ceva timp ca tu si el sunteti pe lungimi de unda diferite, ca si cu faptul ca el de exemplu vrea in America si tu in Romania...de-aia eu una sunt adepta tatonarii terenului dintre parteneri altfel nu iese nimic interesant, decat in situatia, aici ma repet: sa nu fie decat o aventura si atunci ce rost isi au intrebarile?!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Multumesc pentru promtitudinea si sinceritatea voastra. Vaita vazuta prin gandurile voastre este reala, frumoasa si merita traita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Stefan,

räspunsul täu mi-a pläcut nemaipomenit de mult!!! ...si sper cä acum, ai invätat ceva de la viatä...ai incredere in tine si rämii intotdeauna loial tie, si constiintei tale...in felul ästa o sä träiesti si o sä cunosti un sentiment extraordinar de tärie, de bucurie de viatä....si intr-adevär...viata e frumoasä, dacä stii s-o träiesti!!!
Eu am cunoscut acest sentiment si stiu despre ce vorbesc...si cred cä am devenit dependentä!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Pentru ca sunt nesigure(nesiguri) in preajma cuiva care a dat-o in bara indiferent din ce motive.Te teama sa nu li se intample acelasi lucru si lor!Nu te speria de aceasta reactie.

Mergi la inceput