Poftiti la ebay :-)))
Raspunsuri - Pagina 3
Lauraa spune:
Albaaaa,am fost in Austria o saptamana.
Si eu voiam sa deschid subiectul dar ma tot codeam
. Noi ( eu si sosul) suntem aproape dependenti de ebay. Pt. mine e un hobby, e ca la shopping. Am facut si afaceri bune in Ebay. Acum doua zile am cumparat un costum de baie de gravide cu 13,95 (inclusiv transport).Costumul e nou.-nout si costa la Baby_walz vo 50 . Il am deja acasa, azi il imbrac la bazin. AM cumparat cartuse pt. imprimanta ieftine si un curs de engleza (pt. comp) cu 1 . Impachetat original,nefolosit,cu pretul de la Media Markt pe el, pste 30 . Am facut si o afacere mai naspa, am vandut un joystick nou-nout (il primise sotul cadou de la mine si cica el vrea pad) si s-a vandut in ultimul moment cu 1
. Eu dadusem vreo 34 pe el.Acum...asta e, tot statea pe aici degeaba de la Craciunul trecut... Si cea mai tare afacere au fost blugii de gravida cu 22, material super,culoare super, stau pe mine ca pe manechin
,ce mai? Chilipir. Bineinteles tot noi-nouti. In final, eu zic ca merita, e super. Am vandut si carti romanesti si am luat cam dublu cat am dat eu pe ele. Ebay e cool in Germania 
Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani) 
Lauraa spune:
Ah,mi-am mai gasit sa vand ceva. Intr-o buna zi m-am dus la drogherie si mi-am cumparat ToATA gama L΄Oreal Pure ZOne. Care pt. fata mea e ca acidul sulfuric...
. Ma arde, ma irita si ma face praf. Am folosit de cateva ori sa ma conving
ca intr-adevar am aruncat cu banii pe geam.Dadusem cca. 26 pe tot setul. Si sta in baie de peste o juma de an. M-am tot gandit daca am vreo cunostinta cu tenul gras.Nimic. Si mi-a venit ideea sa le un pe Ebay.Le-am tras o poza si am marcat nivelul de produs in flacoane si uite ca le-a cumparat cineva. E adevarat ca doar 10 am primit pe ele dar stateau degeaba si barbatmiu a zis ca le arunca cu prima ocazie. Si am mai facut o "afacere".
La fel se poate face si cu parfumuri incepute, marchezi cu markerul cat mai e in flacon si il tragi in chip si zdup in ebay.
Laura si papusica din burtik ( 27 saptamani)