Banii cu care te nasti...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moka spune:

quote:
Originally posted by Nedda

Moka, ai uitat de incalzirea spitalului daca e iarna, electricitate, gaze si mai stiu eu ce. Acolo mai sunt ceva costuri. Plus ca personalul spitalului nu se reduce numai la medici si asistente.

"Cazarea" implica toate aceste costuri de intretinere. Iar peesonalul spitalului se imparte dupa mine in personal medical si personal auxiliar. Cand te duci la hotel platesti separat factura de curent si gaze? Sau salariul femeii de servici? Daca spitalul nu este in stare sa-si gestioneze resursele e fix problema lui (adica a managerului - sau cum s-o numi) dar sa nu vina sa spuna ca n-ajung banii. Eu de ex. am nascut in oct. Era o caldura in salon de lesinai, peste 30 de grade. Dupa ce am trecut printr-o nastere am mai stat si sa ma coclesc acolo ca de spalat n-aveam unde decat sumar la chiuveta comuna.

Moka si Mokutza (3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Unde se poate dona pt medicii care traiesc precum spune articolul MODEST????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si mie imi suna destul de fictiv articolul asta! Nu am trecut pritr-o asemenea experientza dar 100% din persoanele cunoscute au dat ceva. De aceea cand am citit punctul 2 de la "portretul pacientului roman" am inceput sa rad. 2 Cel care nu plateste nimic. E esantionul reprezentativ. 60% dintre cele care nasc nu scot un ban din buzunar. Oare?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Cu totul de acord cu CLaudia : eu nu am un salar atat de mare dar tot le dau vreo 12-14 milioane pe an. Iar de medicamente compensate sau alte questii inca nu am beneficiat...pt. ca pur si simplu nu pot sa stau la cozile astea infernale de la inceputul lunii shi sa iau compensate, iar un batranel bolnav, cu pensie mizerabila, care nu a reushit sa vina la timp sa se asheze la coada, sa nu mai primeasca compensate pt. ca s-au terminat fondurile...Ash prefera shi eu sa platesc cand am o problema... ca oricum le dam destul shi "peste"...chiar pt. o banala consultatzie...

Mergi la inceput