Topul de jos si de sus al restaurantelor Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Tre archi, restaurant italian, in Dorobanti, pe langa ambasada Turciei. Super - misto mancare, servire, atmosfera !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

Daca vreti vreodata sa mancati bine si ieftin, intr-o atmosfera placuta si cu o servire ireprosabila va recomand sa mergeti in "Davero" (la intersectia dintre Bd.Tineretului si Calea Vacaresti). Eu stau in zona si merg destul de des. Se pot organiza si petreceri mai restranse (am observat ca se mai organizeaza zile de nastere, botezuri). Acum il renoveaza 2 saptamani si il vor redeschide pe 25 iulie. Daca aveti drum prin zona nu il ratati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anette123 spune:

Top JOS JOS DE TOT: Picadilly (pe langa discoteca Why Not, aproape de Hala Traian). Se vine greu de tot la masa, nu ti se aduce ce comanzi dar ti se aduce ce nu ai comandat, ospatarii se rastesc la tine sa te ridici si sa te dai cu scaunul pe parte cealalta a mesei ca nu au ei loc sa treaca, tacamuri murdare.

Top Sus: Am descoperit cu surprindere pe Colentina, chiar inainte de en-gros Europa o cafenea care de fapt arata a restaurant, unde se manaca super bine, totul straluceste de curatenie (inclusiv wc-urile). Servirea mi s-a parut ireprosabila si mancarea buna. Am fost realmente surprinsa ca in zona respectiva sa gasesc asa o oaza de civilizatie si curatenie.

Apropos, eu mi-am programat nunta la Intercontinental - Balada. Are cineva idee cum ies nuntile acolo? Ati fost vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Anangel lexiam fost la o nunta la Intermacedonia acum 4 ani si preturile erau , pe atunci, rezonabile...ce nu mi-a placut a fost faptul ca se tineau 2 nunti aproape in acelasi loc despartite de un hol.
Despre restaurantul ROA din Herastrau stiti ceva?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Restaurant pentru nunti:Bucegi,cunoscut si sub denumirea de geamuri multe, vis a vis de liceul Iulia Hasdeu.Am fost la patru nunti acolo ,si un botez.Mancare super buna,muzica nemaipomenita...dar trebuie sa va grabiti cu rezervarile pentru ca este foarte cautat.
An vazut ca a scris cineva de rest. jap. ASAMI eu cand am fost acolo,cei doi jap. cu care am fost au zis ca macare mai proasta ca acolo nu au vazut.sa nu va mai zic ca este mai scumpa ca in jap.Teppanyaki probabil ca este bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am facut nunta la LIDO. L-am ales in detrimentul lui Marriott si bine am facut. Excelent la servire (nu se compara cu Marriott, nici cu Mc Moni's), la meniu, la interior. Meniul e la pret comparativ cu cel de la Mariott, problema la Marriott este servirea ce lasa de dorit si meniul - cam slabut.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

foarte misto restaurnatul italienesc KARMIS...este pe strada Plantelor, nr. 40..super atmosfera, au si terasa, servire ok.
si restaurantul Porto...pe b-dul Ferdinand..cu mancare portugheza.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vreau sa dau si eu nota restaurantului in care am facut nunta pe 17.07.2004.10 cu multe felicitari.Restaurantul se numeste TAVERNA DOMNEASCA,si este vis-a-vis de BNR,pe str.Doamnei.Este deschis din martie,anul acesta si locul lui a fost un rest thailandez.Totul este minunat:un sef de sala cu care poti discuta pe fata ce vrei si ce nu vrei,niste chelneri spirt,superbine imbracati si educati,toata mincarea superproaspata,iar preturile nemaipomenite.Noi am avut 95 invitati la nunta.Meniul a fost compus din 4 feluri:aperitiv rece,peste,sarmale ,friptura,tort,parfe.sucurile si apa tot de la ei le-am luat,la niste preturi,aproape ca in Metro.au fost singurii care ne-au vorbit de preturi in lei si nu euro cum fac peste tot.mincarea+2 cafele+parfe+apa(1 sticla Dorna/pers)+suc(1L cola,fanta/pers)=980.000 lei.
Tariile si vinul le-am dus noi.ne-au dat inapoi toate sticlele cu tot ce a ramas pina la ultima picatura,toate fructele ramase,toate fripturile neatinse.Ne-au pus la plata doar nr.exact la fiec.fel de mincare.Au fost care au refuzat friptura sau sarmale ca nu mai puteau minca.Si au scazut acele portii.nu am platit decit ce s-a consumat,efectiv.
Localul e super luxos,aerul cond.funct.superbine,baile sunt impecabile.
cind ne-au dat dim.nota de plata nu ne venea sa credem.la 95 pers=82.000.000 lei.le-am lasat spaga 10.000.000.meritau pe deplin.nimeni nu si-a turnat nimic singur in pahar.au fost vreo 9 picoli.
Am ramas cu amintiri superplacute.
P.S.la aperitiv am avut si somon fume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Va rog sa nu uitati ca acest subiect este deschis sub forma unui top al restaurantelor. Comentariile si intrebarile voastre au un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26750" target="_blank">subiect separat.

De asemenea, recomandari de restaurante in vederea organizarii unor evenimente (nunti, botezuri, aniversari) puteti gasi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16115" target="_blank">aici (inclusiv despre Locanta Jaristea).

Numai bine!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Votez pt cel mai prost restaurant:Hanul lui Manuc.Doar renume si atat.Se fura ca in codru,chelnerii dorm pe ei,seful de sala doarme de-a binelea la el in birou,chelneritzele insulta invitatzii si raspund obraznic,mancarea vine la mese cand lumea s-a plictisit de asteptat si portziile nu sunt la fel unele cu celelalte,de ex:unele mai mici,altele de alt fel,combinatzii de sarmale cu varza acra si sarmale in foi de vita daca exista ca daca nu, se pune o sarma si restul varza,cafea de cea mai proasta calitate,la capitolul decoratiuni la gustari sunt jalnici,tortul a fost decorat exact asa cum am spus sa nu care cumva sa fie si la capitolul pretz foarte scumpi pt prestatzia depusa.

Andra

Mergi la inceput