Fosta. Ce facem cu fosta?
Buna
Vad ca vorbiti cate inluna si in stele si.. vreau si eu niste sfaturi.
Am cunoscut cu cateva luni in urma un baiat superb. Imi place tot tot tot la el, ne-am indragostit pana peste urechi.. dar eu am o indoiala..
El a avut o relatie foarte lunga, de 8 ani, ea l-a parasit pentru altul, nu a fost fericita si a vrut sa se intoarca la el, el nu a vrut. Acum spune ca nu mai simte nimic pentru ea. Eu am insa senzatia ca vorbesc, ca tin legatura. Mai mult, mi se pare ca este deseori ingandurat.. poate are altele pe cap, saracul, dar eu am tot timpul impresia ca se gandeste la ea..
Chestia asta ma roade zi si noapte.. Daca incerc sa ii spun, imi spune ca mi se pare si ca nu e adevarat. Vi s-a intamplat? Ati auzit cazuri similare? Ca eu nu stiu ce sa fac:(((((
Raspunsuri
cl spune:
Bine ai venit, Julysday!
Pentru inceput, chiar cu riscul de a parea uracioasa, am sa-ti spun sa nu mai dezgropi potcoave de cai morti. Intreaba-l direct ce-l framanta si nu-l acuza degeaba. Incercati sa comunicati. Bafta!
Claudia
camelia-daniela spune:
quote:
Initial creeata de julysday
Buna
....Am cunoscut cu cateva luni in urma un baiat superb. Imi place tot tot tot la el, ne-am indragostit pana peste urechi.. dar eu am o indoiala..
In primul rind, bine ai venit printre noi!!!
Dacä mai citesti odatä ce ai scris, o sä-ti dai seama care este greseala si de fapt, räspunsul la intrebarea ta!!
Dacä este totul atit de frumos, atunci de ce vrei sä aduni norii de furtunä??
Incearcä sä indepärtezi acest sentiment de tine si sä ai incredere in prietenul täu...dacä ti-a spus cä nu este asa cum crezi tu, atunci, de ce nu incerci sä-l crezi??
Neincrederea este cuiul ruginit, pe care, dacä il bati in rädäcina copacului, il usucä!!....ti-a pläcut ce comparatie ti-am tras??...dar dacä stai si compari, o sä iti dai seama, ce mic este cuiul, fatä de copac...si comparatia merge mai departe...
Concetreazä-te asupra clipelor fericite prin care treci si bucurä-te de ele, cä in viatä avem parte de mai multe clipe care nu mai sint atit de fericite, sau chiar deloc!!
Cu drag, Cami.
bibi spune:
subscriu.
abordeaza transant problema
eventual documenteaza-te. cere fotografii ca sa stii si tu cu cine ai de-aface ( daca ai?) si sa nu te mai bantuie.
camelia-daniela spune:
Ahhh...am uitat ceva!!!
Apropo de titlul pe care l-ai ales...de ce crezi cä se numeste "fosta"???
Tot eu...
acina spune:
Bine ai venit printre noi.
Daca spui ca sunteti "indragostiti pana peste cap"
nu vad care este problema.
Anca
julysday spune:
quote:multumesc mult pentru raspunsuri..
Originally posted by camelia-daniela
Ahhh...am uitat ceva!!!
Apropo de titlul pe care l-ai ales...de ce crezi cä se numeste "fosta"???
Tot eu...
sa ii cer poze? o sa vina probabil si momentul asta.. si daca nu ii zice fosta, cum i-o fi zicand?
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by julysday
.. si daca nu ii zice fosta, cum i-o fi zicand?
Dragä Iulia,
intrebarea asta mä depäseste!!...imi pare räu cä nu pot sä te ajut!!
Bänuiesc cä ai inteles ce am vrut sä spun in mod indirect cu afirmatia asta.
In cel mai räu caz, dacä nu i se zice "fosta", inseamnä cä este "actuala"...
Cu drag, Cami.
aida_o spune:
bine ai venit!
cred ca iti faci rau degeaba. si, chiar daca s-ar mai gindi uneori la ea, gindeste-te ca sunt totusi 8 ani, in care au fost impreuna. pune-te in locul lui. si eu am avut mai demult o relatie de 7 ani, si mi se mai intimpla sa vorbesc despre "fostul" fara sa imi dau seama, sau aveam momente cind imi lipseau anumite lucruri din relatia anterioara. cu toate astea, niciodata nu m-as fi intors la fostul. cu atit mai mult daca am fost inselata. nu crezi?
cit despre poze, zau asa: crezi ca are vreo importanta cum arata respectiva? de ce? nu ai suficienta incredere in tine, in cum arati? daca el este cu tine, inseamna ca insemni ceva pentru el, si aici intra si fizicul :)
fii fericita cu el, si nu te mai gindi la ce a fost. ajuta-l sa o uite total.
bafta
tlaura spune:
In orice relatie exista o "fosta", sunt rare cazurile in care prima prietenie, prima dragoste sunt urmate de casatorie. Asa ca daca stam sa ne gandim tot timpul la fostele, indiferent de durata cat au fost impreuna, nu am reusi sa ne concentram asupra relatiei actuale. Eu zic sa nu-ti mai faci ganduri, de fapt nu inteleg ce te deranjeaza?, ca ramane ingandurat cateodata? Eu zic sa-i respecti intimitatea, pentru ca fiecare avem nevoie de ea, si sa cauti sa va faceti relatia cat mai fericita. Asta trebuie sa fie scopul tau, nu interesul fata de fosta. Si crede-ma, stiu ce vorbesc.
Numai bine!
Laura, mama lui Andrei
val77 spune:
imi dau si eu cu parerea
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai dezgropi mortii si sa iti vezi de viata ta, bucurate de aceste clipe si nu lasa pe nimeni sa ti le intunece