Passion ---Mel Gibson

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mel Gibson la Jay Leno:

Gibson acknowledged the movie is violent and said it was R-rated for a reason.

"The Bible is R-rated. I mean, look at that book. ... That's a hot book," he joked.

But he noted that many other films were violent, mentioning "Kill Bill: Vol 1," the Quentin Tarantino martial arts bloodbath.

"Why am I being picked on for this? There's far more violent movies," he said.

Gibson alleged that a copy of the script was obtained "nefariously" before the film was completed, leading to "all these accusations of anti-Semitism," which he denied.

"That's not what the film's about," he said. "It's about tolerance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Am fost si eu la film ieri, e intr-adevar bine facut, nu are "floricele" in plus, dialogurile sunt corecte si reduse numai la pasajele biblice respective; dupa gustul meu e mult prea violent filmul, motiv pentru care am ezitat sa merg, m-am dus mai mult ca sa o vad pe Maia Morgenstern, care-mi place foarte mult.
Ce m-a uimit complet a fost insa altceva decat filmul propriu-zis. Am vazut filmul intr-o sala relativ mica, era lume destula, dar nu sala plina. Dupa ce filmul s-a terminat, cand a inceput sa ruleze genericul de final, nu s-a ridicat nimeni, dar absolut nimeni de pe scaun. Toata lumea a asteptat sa curga toate numele, tot, tot, pana la 2004 copyright si gata...eu nu am vazut niciodata asa ceva. Filmul are dupa parerea mea o putere speciala si, iarasi dupa parerea mea, reuseste ceea ce isi propune, sa ne puna pe ganduri.

Mergi la inceput

Am fost si eu la film ieri, e intr-adevar bine facut, nu are "floricele" in plus, dialogurile sunt corecte si reduse numai la pasajele biblice respective; dupa gustul meu e mult prea violent filmul, motiv pentru care am ezitat sa merg, m-am dus mai mult ca sa o vad pe Maia Morgenstern, care-mi place foarte mult.
Ce m-a uimit complet a fost insa altceva decat filmul propriu-zis. Am vazut filmul intr-o sala relativ mica, era lume destula, dar nu sala plina. Dupa ce filmul s-a terminat, cand a inceput sa ruleze genericul de final, nu s-a ridicat nimeni, dar absolut nimeni de pe scaun. Toata lumea a asteptat sa curga toate numele, tot, tot, pana la 2004 copyright si gata...eu nu am vazut niciodata asa ceva. Filmul are dupa parerea mea o putere speciala si, iarasi dupa parerea mea, reuseste ceea ce isi propune, sa ne puna pe ganduri.

Mergi la inceput

Ce m-a uimit complet a fost insa altceva decat filmul propriu-zis. Am vazut filmul intr-o sala relativ mica, era lume destula, dar nu sala plina. Dupa ce filmul s-a terminat, cand a inceput sa ruleze genericul de final, nu s-a ridicat nimeni, dar absolut nimeni de pe scaun. Toata lumea a asteptat sa curga toate numele, tot, tot, pana la 2004 copyright si gata...eu nu am vazut niciodata asa ceva. Filmul are dupa parerea mea o putere speciala si reuseste ceea ce isi propune, sa ne puna pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

Felicitari Adrushka ptr. comentariul asupra filmului,mi-a placut.
Am reusit si noi ieri sa vedem filmul.
La fel ca tine ,sotia mea a remarcat ca lui Satan nu-i puteai atribui un sex,ba chiar mai mult, puteai sa faci extrapolarea intruchiparii unui homosexual,ca tot e la la moda in zilele noastre.Nu stiam ca rolul e interpretat de fiica lui Celentano.
Chiar daca se afirma de toti care au realizat filmul ca nici vorba de antisemitism,in film poti f. usor sa observi clar(si chiar mi-a facut impresia ca se subliniaza,cand Guvernatorul intreaba inca odata multimea daca vor sa-l condamne, ca el nu doreste acest lucru)) cine au fost cei raspunzatori de condamnarea lui Isus.Ptr. mine ,nu conteaza ca au fost evrei,puteau fi orice altceva,se puna in evidenta ,asa cum a spus si Maia in unul din interviurile ei,cat de usor pot fi manipulati oamenii,orice natie ar fi ei si acest lucru trebuie sa ne dea de gandit.

Mergi la inceput

Maia are poza mare si interviu in revista People de sambata trecuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Doamne,fetelor m-i s-a facut pielea de gaina cind am citit recenzia voastra.Doar din ceea ce spuneti voi si cred ca este un film extraordinar,sper sa vina si la noi cit mai curind,ca sa-l pot vedea si eu.
Valentina

Mergi la inceput

In europa va veni abia prin aprilie , deci in romania cam tot pe atunci, sau o luna-doua dupa, banuiesc...

Mergi la inceput

am citit intr-un ziar local , ca aici in Olanda deja se rezerva bilete ptr cind va veni filmul.

Mergi la inceput

Filmul lui Gibson vine in Romania de Pasti
"Patimile lui Hristos", care o are in distributie si pe celebra actrita Maia Morgenstern, in rolul Fecioarei Maria, este programat sa intre in cinematografele romanesti pe 9 aprilie, chiar in Vinerea Mare. Distribuit in tara noastra de Romania Film si ProRom, filmul lui Gibson are, in momentul de fata, un succes fulminant in Statele Unite si se asteapta ca si in Romania sa suscite un interes pe masura controversei pe care a iscat-o. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Parintele Constantin Stoica a declarat ieri ca inaltul for bisericesc nu se va pronunta decat dupa vizionarea filmului.

Mergi la inceput