Contract de vizionare?

Contract de vizionare? | Autor: alma

Link direct la acest mesaj

In urma cu 3 luni am semnat cu o agentie imobiliara un contract de vizionare a unui apartament. Am hotarat sa cumpar acest apartament si am anuntat telefonic agentia ca voi ajunge in aceeasi dupa amiaza sa inchei precontractul si sa achit comisionul. Cand am ajuns acolo, erau trei agenti, care mi-au spus senin ca vor duce alt client sa vada acel apartament si daca nu-l cumpara ei, atunci mi-l vor vinde mie. In schimb mi-au oferit un alt apartament, dar eu eram hotarata sa-l iau pe cel care-l vazusem cu o zi inainte.
Deci, o agentie total neserioasa. Suparata si dezamagita, am mers si am tratat personal cu proprietarul apartamentului si am incheiat deja contractul de vanzare-cumparare in urma cu o luna.
Astazi primesc un telefon de la acea agentie, prin care sunt anuntata ca voi fi somata sa platesc comisionul de 2% in termen de cateva zile, in caz contrar fiind actionata in judecata pentru o despagubire de 35 milioane.
E normal? Eu am fost de buna credinta, dar ei nu si-au respectat partea de intelegere.
Ma puteti ajuta cu o parere avizata? Sau macar sa stiu de unde sa incep.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Cum suna concret clauza penala din contractul de vizionare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce scrie in contractul(ele) semnate intre tine si agentia imobiliara? Cu exactitate te rog. Dupa aceea se poate da un raspuns. Si inca ceva termenul de contract de vizionare nu exista din cate stiu eu...dar prefer sa astept raspunsul tau. In principiu...e foarte posibil sa nu aiba chiar deloc importanta ceea ce spun ei. Si inca ceva ce anume ai semnat tu intre tine si firma vorbesc?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite cum am venit doi deodata.... Liviu...esti mult mai in domeniu decat mine... be my quest.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am citit atunci contractul,dar nu am o copie a acestuia, deci nu pot sa spun acum exact care e clauza. O sa merg astazi la agentie si cer sa-mi dea o copie.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput