Informatii Dr.Ciurea...urgent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Intai de toate va multumesc pentru sprijinul acordat. Eu acum am sosit din Timisoara fiind plecat de dimineata. Am sunat la Bucuresti, tatal meu fiind cu fratele meu cel mic acolo. Am aflat ca au sosit cu bine (au mers cu salvarea spitalului de aici din Oradea) si este internat la neurochirurgie la Bagdasar. Deocamdata este tot ce pot sa va spun. Maine voi sti mai multe si am sa va scriu. Tineti-i pumnii ca va avea nevoie. Trebuie sa marturisesc ca sunt ingrijorat mi-e greu sa ascund acest lucru. Timpul insa va da raspuns la toate.
Va multumesc inca odata pentru tot spijinul acordat. Am transmis si informatia despre dr. Danaila. E greu de spus acum ceva.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Marius tinem pumnii stransi si ne rugam pentru sanatatea fratelui tau.Sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste operatie si sa se insanatoseasca grabnic.Am asteptat mesajul tau cu sufletul la gura sa vad ce ati rezolvat azi!Bafta multa multa!
Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va ocroteasca familia!

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Stii care e coincidenta...il cheama tot Rares. Ma gandeam asa lung de tot aseara la tine cand am realizat acest lucru. Bizar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

marius, in primul rind sanatate multa fratelui tau si curaj mult si lui, si voua, familiei!
apoi voiam sa-ti spun ca am o prietena in romania care lucreaza ca asistenta la sala de operatii la neurochirurgie, la bagdasar.
pacat ca abia acum am ajuns sa citesc subiectul acesta. miine dimineata am sa o sun sa o intreb ce crede, ce sfaturi poate da.
daca va fi de acord, iti voi transmite si nr. ei de telefon ca sa ii poti pune toate intrebarile care te framinta si sa te poata sfatui direct.
numai bine, pe curind,
z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Marius, din tot sufletul îi doresc multa, multa sanatate fratelui tau!!
Cât despre Dr. Ciurea...eu am mai scris aici din amintirile mele sumbre, negre, urâte despre acest individ. Se spune ca este un bun profesionist, cel mai bun în materie, ca opereaza si afara...Cât de bun e nu pot eu sa judec dar în conditiile în care eu l-am cunoscut shi în cazurile pe care eu le shtiu îndeaproape, nu s-a dovedit a fi nici pe depaaaarte cel mai bun medic. Nu vreau sa intru în amanunte pentru ca nu vreau sa te întristez. Atâta doar mi-a ramas întiparit în memorie: un caracter infect si un medic nu tocmai stralucit, cu atât mai putin atunci când n-are nici un interes (n-a fost prea bine "stimulat", desi, crede-ma, în cazul pe care eu îl shtiu parintzii ajunsesera sa vânda tot din casa ca sa-l poata plati cum se cuvine si tot nu a fost de ajuns)
Sper ca anii care au trecut de atunci, de când eu am luat cunoshtintza de acest personaj, sa-l mai fi schimbat, sa-l mai fi sensibilizat...L-am vazut chiar zilele trecute la televizor shi m-a apucat o greatzaaaaa....
Sper din tot sufletul ca fratele tau sa primeasca cea mai buna îngrijire shi sa se bucure de atentia cuvenita. Si, evident, sa se întoarca acasa sanatos!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

a! shi am uitat, Marius: nu ezita sa ne spui daca este nevoie de ceva (poate medicamente, ca în spital n'au de nici unele..sau orice altceva) De alergat, de dus pe undeva...Tatal tau a ramas la spital cu fratele tau?

Tinem pumnii strânsi!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Tinem pumni strinsi si ne rugam pentru Rares.
Dumnezeu sa-l ajute!

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Iti tinem pumnii Marius, cu credinta in Dumnezeu vei trece si peste asta...

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Da, tatal meu este cu Rares (fratele meu cel mai mic) si am vorbit chiar de cateva minute cu el. Rares era la investigatii, totul este reluat de la cap la coada daca am inteles eu bine. Nu stiu detalii. Singura informatie noua este un domn dr. Pascu. La Ciurea nu au ajuns sau oricum deocamdata nu, am inteles ca est o anumita odine ca si procedura de urmat. Va tin la curent. Orice informatie este binevenita. Eu fac ce pot, si voi de asemenea. Mare lucru...totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

.

Mergi la inceput