"Supa de pui pentru suflet de femeie!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
Foarte frumoase,o sa incerc sa fac si eu rost de carti
Angi
Da Angi,merita,sunt super cartile.
Le poti comanda si de aici,din Japonia,trebuie doar sa ai carte de credit,simplu si rapid...si nu-i nici prea scump.
Uita-te pe www.raft.ro ,da acolo un serch "supe de pui"..
ori la humanitas,amaltea..vezi tu.
Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"
alinamoro spune:
Sorina,Eli,multumim pentru povestirile frumoasa care le-ati scris.
CATELUSI DE VANZARE
Un proprietar de magazin a atarnat intr-o zi deasupra usii un anunt pe care scria "Catelusi de vanzare".Anunturi ca acestea atrag de obicei copii mici,si nu trecu mult timp ca si aparu un baietel care se opri la usa."Cu cat vinzi catelusii?",intreba el."Depinde;intre 3o si 50 de dolari",raspunse proprietarul.
Baietelul goli buzunarele si scoase niste maruntis."N-am decat 2 dolari si 37 centi",spuse el."Da',pot si eu sa ma uit la ei?".
Proprietarul zambi,fluiera si dintr-un cotet iesi Lady,care alerga de-a lungul magazinului,urmata indeaproape de 5 ghemotoace micute de blana.Unul dintre catelusi ramasese mult in urma,abia miscandu-si piciorusele.Imediat,privirea baietelului cazu asupra catelusului schiop si intreba,"Ce s-a intamplat cu el?".
Proprietarul ii spuse ca medicul veterinar examinase catelusul si descoperise ca acesta nu are o incheietura la un sold,si ca toata viata lui va fi schiop.Baietelul de insufleti."Acesta este catelusul pe care vreau sa-l cumpar".
Proprietarul spuse,"Nu,nu vrei sa-l cumperi.Insa daca-l vrei cu adevarat,ti-l daruiesc".
Baietelul se supara foarte tare.Se uita drept in ochii omului,aratand cu degetul drept inspre catelus,si spuse:"Nu vreau sa mi-l dai.Acel catelus valoreaza tot atat de mult ca si ceilalti,asa ca iti voi darui cat ai cerut.De fapt acum iti dau 2 dolari si 37 centi si apoi cate 50 de centi pe luna pana se strange toata suma."
Omul totusi insista,"Tu nu vrei sa iei cainele asta.N-o sa fie niciodata in stare sa alerge,sa sara si sa se joace cu tine asa cum fac ceilalti."
Cand a auzit asta,baietelul se apleca si isi ridica un crac al pantalonului,pentru a-i arata barbatului piciorul stang schilodit,rasucit,sustinut de o tija metalica.Isi ridica privirea si spuse incet,"Ei bine,nici eu nu alerg prea bine,iar catelusul are nevoie de cineva care sa-l inteleaga." (Dan Clark)
alina
oana cretu spune:
WOW, ce povesti frumoase!!! Cateva minute din viatza mea, inca o data, am simtit ceva in suflet, de neexplicat, cred ca emotie mare...Va multumesc, eli, Sorina si Alina! Si eu sunt de acord cu tin, eli, ca Supele nu sunt facute pentru fiecare, ci pentru toti, pentru ca, chiar daca nu esti mama, daca sufletul e induiosat, te simti, citind, ca si cum ai fi mama...Va pup!!!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
nanatigru spune:
Ce povestiri frumoase!
Ati citit cartile lui PAULO COELHO ?Sunt putin pshihologice, dar sunt f. interesante .Ca de ex. :"Veronica se hotaraste sa moara","Diavolul si domnisoara Prym","Unsprezece minute".SE spune despre COELHO ca este cel mai bun scriitor la ora actuala.
Cu drag NANA.
angel_jp spune:
Mersi mult Alexa,am sa incerc,nu am carte de credit dar cu a sotului...eventual am sa incerc cu prietena mea Mirela,sa-mi aduca de acasa,ea pleaca acum ..(19 martie)
clau07 spune:
As avea si eu o intrebare la fetele care si-au comandat cartea prin internet. Eu sunt in Canada, iar cartea de credit este in dolari canadieni. Preturile am vazut ca sunt in dolari americani. Nu stiu daca pot sa fac comanda sau nu e valabila decat o carte de credit in dolari americani.
La editura Amaltea mi-au spus ca as putea sa depun banii la ei in cont dar taxele bancare ar fi de 50 de dolari USD.
Claudia
eli spune:
clau07 de pe site-ul http://www.amaltea.ro/ eu am comandat "supe" pentru mama si sora mea, uite ce zic ei "Oferim un discount de 15% pentru fiecare exemplar. Daca numarul exemplarelor este de minim 10 discountul este de 25%." Acum nu stiu daca preturile pentru strainatate sunt acelesi ca si pentru comenzile din tara, adica de 140.000 de lei. Eu am comandat toate supele care le aveau si i-am rugat daca se poate sa le trimita si pe cele 2 care cica nu ar fi disponibile pe stoc, si ei le-au trimis. Mi-a convenit cu discontul de 25% si 20.000 de lei taxe postale (pentru Romania). Daca ar pretul ar fi acelasi si ai lua cel putin 10 carti, cu discountul ai avea de platit 1.400.000-350.000 (discount)=1050000 lei plus 50$ taxele de transport.
Pe http://www.librariilehumanitas.ro/index.html cartile sunt la discount "Pret USD: 7.63 - Pret USD discount: 6.86", uite aci link-ul cu toate cele 10 supe pe care le au http://www.librariilehumanitas.ro/servlet/librarii.autori.ListareCartiAutor?id=974 . Comanda o poti face astfel:
"Online (Prin posta cu plata prin card electronic. Se accepta doar comenzi internationale. Procesarea cardului electonic se face de catre o companie din Marea Britanie, 2Checkout.com Inc.)
Se adauga urmatoarele sume la pretul produselor in functie de continentul unde va fi expediat produsul si in functie de modul de expediere ales.
Europa (expediere normala) - 10.0 USD
Europa (Par Avion) - 15.0 USD
DHL - 50.0 USD
Restul lumii (expediere normala) - 15.0 USD
Restul lumii (Par Avion) - 25.0 USD
Plata externa cu livrare in Romania - 0.0 USD "
Pe www.raft.ro am comandat si eu pentru mine in Japonia, dar pentru ca aveam nevoie si de alte carti pe care nu le gasisem toate pe alte site-uri. Am primit comanda cam in 22-23 de zile si alesesem optiunea "expediere normala". Sunt doar 4 supe (suflet de femeie, suflet de mama, sufletul indragostitilor, suflet de copil) la pretul de 8,3 $ iar plata si face astfel:
"Plata Online (Cu plata prin card electronic. Procesarea cardului electronic se face de catre o companie din Marea Britanie, 2Checkout.com Inc.)
La plata online se adauga urmatoarele sume la pretul cartilor in functie de continentul unde vor fi expediate cartile si in functie de modul de expediere ales.
Expediere normala - 20.0 USD
Par Avion - 60.0 USD
Curier rapid - 90.0 USD"
Pe http://www.librariaonline.ro supele le gasesti in sectiunea Diverse-Sfaturi practice-Altele paginile 2 si 3 (sunt 8 supe), la pretul de 140.000 lei (fara TVA) 152600 lei (incl. TVA).
"Pentru comenzi din strainatate
COMANDA Pentru a primi cartile dorite, comanda se face normal, urmand procedura standard, numai ca detaliile legate de costurile de transport si confirmarea comenzii va vor fi trimise pe adresa de email pe care o treceti in formularul de comanda.
PLATA Modalitatea de plata prin care puteti achita contravaloarea comenzii este Western Union, cu urmatorul destinatar:
Draghici Cristian Dumitru
Str. Mihailescu Vintila nr. 19, bl 62, sc B, ap 105
Sector 6, Bucuresti
ROMANIA"
In legatura cu cartea de credit, eu am comandat cu Visa si e in Yeni. Cand faci comanda in fereastra aceea securizata de la 2Checkout.com Inc iti apare "Choose your currency and save!
For non-US currency, payment options are limited to Visa and MasterCard " si am vazut ca au si steagul Canadei, iar cand dai cu mouse-ul peste el apare "Canadian Dollars". Deci poti comanda si tu. Daca nu am fost destul de explicita imi cer scuze!
Acum depinde de pe ce site crezi ca ar fi mai avantajoasa comanda pentru tine. Mult succes!
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 16 saptamani