sterilitate primara

sterilitate primara | Autor: amas

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Va salut asa deoarece nu stiu cine o sa/mi raspunda la problemele mele. Sunt noua in acest forum si as dori mult de tot informatii in problema mea. Sunt casatorita de 4 ani si eu si sotul meu ne dorim un copil foarte mult. Dupa citeva analize se pare ca trompele mele sunt infundate si din acesta cauza nu pot ramine insarcinata. Apreciez orice sfat, solutii daca stiti sau ati experimentat. Si inca o intreabare despre fertilizarea in vitro, unde se poate face si cam care este pretul. Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Draga mea, Bine ai venit la
si sedere cat mai scurta in randul aspirantelor.
O parte din raspunsuri la intrebarile tale le vei gasi la sectiune "Asteptand un ingeras in viata noastra".
Te asteptam pe acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Bine ai venit!
Stiu ca exista o operatie pentru desfundarea trompelor.
Sanatate!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Amas, de unde stii ca ai trompele infundate? ai facut HSG? Unde sunt infundate, la capatul dinspre uter sau la celalalt?

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amas spune:

Salut!
Va multumesc pentru primirea facuta. Deja ma simt mai bine. Cataghe, am facut HSG, dar nu mi s-a spus unde sunt trompele infundate. Am vazut si eu filmul si un firicel subtire se vede ca a patruns, deci s-ar putea sa fie inca permeabile. Doctorul care m-a examinat mi-a spus ca o sa incerce sa faca laparoscopie. Nu stiu care sunt riscurile intr-o asftel de interventie si cu cit imi mareste sansele. Daca stiti ceva, va rog sa ma tineti si pe mine la curent. Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Amas, daca trompele nu sunt infundate la emergenta din uter, se poate crea prin interventia laparoscopica un nou orificiu (operatia se numeste salpingoneostomie) si daca numai asta a fost problema, sansele sunt foarte bune. Riscurile sunt minime la o interventie laparoscopica. In ce oras vrei sa o faci, in Bucuresti?

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput