Buna ziua,
Sunt micky o viitoare mamica, intr-o situatie un pik speciala si am nevoie de un sfat.
Sunt insarcinata in 5 luni. lucrez intr-o institutie de stat(bugetara)cu contract determinat(respectiv expira pe 1 aprilie).nu stiu daca angajatorul imi va prelungi contractul sau mi-l va schimba intr-unul nedeterminat . As dori sa shtiu daca pot beneficia de cele 126 de zile (pre si post natal) si de indemnizatia de care beneficiaza toate mamicile , repetandu-ma ca termenul de expirare al contractului este 1 aprilie. (stiu ca si in cazul contractului determinat mi se platesc toate darile catre stat).
Astept un raspuns de la dumneavoastra in speranta ca voi reusi sa imi clarific situatia
Micky
O persoana incadrata pe perioada determinata are aceleasi drepturi ca si cei angajati pe peri. nedeterminata, asa ca beneficiezi de cele 126 de zile de CM
Si foarte posibil si de CIC. Nu stim situatia ta concreta.
Marius (www.desprecopii.com)
STIMATI OAMENI DIN FORUM CARE INTELEGETI MAI BINE DECIT MINE ELUCUBRATIILE MAI MARILOR NOSTRII LEGIUITORI!!!
Am intrat in CIC cu data de 01.10.2003.Daca in 2004 inrerup CIC si lucrez 6 sau 10 luni,ulterior pot solicita CIC beneficiind de prevederile de la 01.01.2004?????????????
danny
quote:
Originally posted by danacaltan
STIMATI OAMENI DIN FORUM CARE INTELEGETI MAI BINE DECIT MINE ELUCUBRATIILE MAI MARILOR NOSTRII LEGIUITORI!!!
Am intrat in CIC cu data de 01.10.2003.Daca in 2004 inrerup CIC si lucrez 6 sau 10 luni,ulterior pot solicita CIC beneficiind de prevederile de la 01.01.2004?????????????
danny