curiozitate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

ma intreb oare ei ce fac pt voi, ca voi faceti destul de multe dupa cate vad! merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Eu nu am avut parte de masaje, ca sunt prea inalt si obosea saraca numai la gandul respectiv. .ca lucratorii de la drumuri si poduri cand pe o zi torida vad ca mai au de asfaltat inca doi kilometri si ei inca nu au terminat coniacul Unirea. Despre cine romantice. . hmm a fost ceva asemanator, dar foarte ocazional pentru ca e greu sa ai toate vasele curate in permanentza si sa si gatesti in acelasi timp. Cu pensatul nu am incercat dar mi-a bagat odata degetul in ochi la televizor, din greseala. Cat despre "te iubesc" am auzit ceva odata dar dupa aia s-a hotarit sa muste perna in acele situatii tensionate. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Draga Angel JP, cum se fac clatitele cu inghetata, ca devine interesant :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

In mod normal..ar trebui postata reteta in alta parte...sper sa nu supar.Eu bat albusurile separat de galbenus,apoi pun gem de capsuni si inghetata de capsuni,deasupra cateva feliute de capsuni indulcite..

Mergi la inceput

Angel, sunt cam paralela la gatit, asa ca n-am inteles nimic, poate cand ai tu timp pui reteta unde trebuie si in asa nu se supara nimeni...nici n-are de ce sa se supere, cand stiu ca sotul meu are o zi grea, lunga la serviciu eu ii fac mancarea preferata si o masa un pic-un pic mai speciala, nu mult, ii dau hainele si papucii, dau drumul la apa in cada, prostii de cateva secunde, el observa...parerea mea e ca nu clatitele cu inghetata conteaza, ci motivatia pe care femeia a avut-o sa le gateasca, ca sa-i faca lui o placere, sa simta dragoste, atentie si intelegere. Poate suntem la inceput (2ani), eu nu lucrez, nu avem copii inca, dar eu cred ca sentimentele adevarate sunt in fleacurile de zi cu zi, asta inclina in casnicie balanta spre bine sau spre mai putin bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Laura cred ca nu ai nevoie uneori sa-i spui"te iubesc"...se mai si vede si ce-l drag mai si-ti citeste sentimenteleEu una ,ma dau de gol doar privindu-l...nu mai am nevoie de clatite uneori ca-i in calzezc patucul...si de ...Cred ca uneori simti ca este jumatatea ta ...aici nu ai nevoie de cuvinte si de mese festive,eu ma numar printre femei norocoase ,care si-a gasit jumatatea dupa o adoua incercare..mi-a fost greu,dar am reusit,am invatat de la viata .....

Mergi la inceput

Sunt perfect de acord si exact asta spuneam! mai putin conteaza concretul si mai mult sentimentul. Nu pot sa ma abtin sa nu zic, ne-or iubi pentru ceea ce suntem noi, da asta nu inseamna nici o secunda ca trebuie sa stam 5 luni fara sa mergem la un coafor si se vede fosta vopsea, vesnic sa mirosim la ceapa si sa n-avem timp chef de nimic, doamne fereste sa mai si mirosim ca am mai vazut si de astea, si la d-ne intelectuale de altfel, in fine intelegeti ce vreau sa zic. E greu sa fii femeie, da' cam asta conteaza, in rest poti sa mananci si un cartof fiert si sa fie bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

mammaaaa !!!! si ne mai plangem ca barbatii nostri au burticuta !..... chiar m-a amuzat faptul ca majoritatea ati scris ca va aratati dragostea cu ajutorul talentului de bune bucatarese... nu spun ca eu nu fac la fel .... bine a zis cine a zis ca : "dragostea trece prin stomac"
cum imi mai arat eu dragostea , sau mai bine zis tandretea fata de scumpul meu sotior??...pai, imi place sa-i fac baie ca unui bb..., si multe altele (oricum depinde de la cuplu la cuplu---nu-i regula ca unele chestii merg la toti)
MULTA DRAGOSTE IN JUR
in 36 sapt

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

ii spun deschis tot ce am pe suflet si... e super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cella spune:

Dragelor,

Eu imi rasfat sotul lasandu-l sa gateasca(serios) nu ma amestec si mananc tot ce a gatit el, ii spun ca este bun, de cele mai multe ori este si apoi spal eu vasele care sunt nenumarate.
Alte dati ii gatesc eu, ii pregatesc masa si stau cu el in timp ce mananca(eu fiind la dieta!), mare semn de iubire e asta.

Ii spun ca il iubesc (cred ca nu destul de des) eu sunt asa mai zgarcita la complimente, dar sunt atenta la micile amanunte, ii pun sare si arome si spumant in cada,ma "cuibaresc" seara in pat langa el si il strang tare de tot in brate si foarte important, il las sa doarma cat de mult doreste, ca asta este marea lui placere, sa leneveasca iar eu umblu prin casa in varful degetelor.
(stai sa vina un la noi si imi scot eu parleala)

Mergi la inceput