curiozitate

curiozitate | Autor: val77

Link direct la acest mesaj

CUM VA ARATATI SENTIMENTELE PERSOANEI IUBITE?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eu ii fac tot felul de surprize ,placute,il astept cu mancarea lui preferata...ceva dulce (in special clatite cu inghetata ,preferatele lui)il alint uneori...mai ii cumpar uneori ceva ce stiu ca-i este util..dar de obicei o cina romantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ii prepar macarea preferata,ii cumpar filmul preferat ,ii fac masaj(ii place la nebunie si cand o fac ,apreciaza ,ptr ca stie ca nu prea am rabdare),uneori il las pe el sa faca programul ptr week-end.
stii ,la o anumita perioada petrecuta impreuna ,deja isi da seama de sentimentele mele ,dupa vorbe ,dupa fapte .nici nu mai este nevoie sa ii arat.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Fac pe dracu in patru si il sun saptamanal , cu toate ca e plecat din tara si stie cama costa o avere si ca cand vad factura de telefon. Cateodata il sun si de 2 ori pe saptamana.
Si nu in ultimul rand, ma port frumos cu maica-sa ( conteaza).

pup dulce val77.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ii spun in fiecare zi cat de mult il iubesc ,
ii fac masaje, il alint , scot limba la el si
ma strmb pana il bufneste rasul(asta daca e suparat).

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sunteti foarte dragute
si ei cum percep gesturile voastre dragalase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Eu i-l complimentez des cu :"ce sexy esti!", "ce bine arati!"
El zambeste neincrezator si ma saruta pe frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

eu.....il pup de il tocesc (si el sta ca un catelush sa-l alint = deci ii place), il alint cu apelative in fel si chip, plus ca am o arma tare buna (care functioneaza si acum cand am burtica cat un munte) si anume ma apropii de el si ma lipesc ca o pisica rasfatata timp in care cred ca eman ceva ca intre noi se produc asa un fel de curentzi...si stiu sigur ca in momentul ala nu trebuie sa-i mai zic nimic ca a simtit totul....E cel mai frumos sentiment pe care l-am trait vreodata.
In rest, ca si voi ii prepar mancare foarte buna si sanatoasa si incerc sa-l protejez cat pot, asta pentru ca si el munceste enorm si face multe sacrificii pentru ca noua sa ne fie bine.
Va doresc multa sanatate si fericire alaturi de sotziori +dragoste veshnica!
Diana si 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

De multe ori, un simplu "te iubesc" face cit un infinit de cuvinte! O mingaiere, o atingere usoara a mainii insotita de o privire calda te rascolesc pina-n adincul sufletului. Iar eu ce mai mult mi-as putea dori decit sa aud "e asa bine cind vin seara la fetele mele, e asa bine acasa!". Stiu ce mi-as dori: sa nu se schimbe niciodata nimic! E prea mult? Te iubesc, iubirea mea!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Eu ii fac diverse surprize placute ( din cand in cand, cand se asteapta mai putin ), imi iau uneori aere de vampa gata sa-i cada la picioare si il invit la o baie aromata in doi, ii pregatesc mancarea preferata ( e un gurmand inrait...)si o servim intr-o atmosfera romantica ( lumanarele...etc)..Desi la inceput mi s-a parut o prostioara fara sens in cazul nostru..( suntem de mult impreuna.. si suntem casatoriti..) totusi fetelor sa stiti ca are efect garantat!
Trebuie sa-i multumesc unei bune prietene care a venit cu idea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Hei, nu am vrut sa-mi mananc prietena... ci doar sa spun ca....." ideea ei a facut minuni!!!!
Lili

Mergi la inceput