curiozitate
Raspunsuri
angel_jp spune:
Eu ii fac tot felul de surprize ,placute,il astept cu mancarea lui preferata...ceva dulce (in special clatite cu inghetata ,preferatele lui)il alint uneori...mai ii cumpar uneori ceva ce stiu ca-i este util..dar de obicei o cina romantica
lulu77 spune:
Ii prepar macarea preferata,ii cumpar filmul preferat ,ii fac masaj(ii place la nebunie si cand o fac ,apreciaza ,ptr ca stie ca nu prea am rabdare),uneori il las pe el sa faca programul ptr week-end.
stii ,la o anumita perioada petrecuta impreuna ,deja isi da seama de sentimentele mele ,dupa vorbe ,dupa fapte .nici nu mai este nevoie sa ii arat.
ALINA
MonicaGj spune:
Fac pe dracu in patru si il sun saptamanal , cu toate ca e plecat din tara si stie cama costa o avere si ca cand vad factura de telefon. Cateodata il sun si de 2 ori pe saptamana.
Si nu in ultimul rand, ma port frumos cu maica-sa ( conteaza).
pup dulce val77.
acina spune:
Ii spun in fiecare zi cat de mult il iubesc ,
ii fac masaje, il alint , scot limba la el si
ma strmb pana il bufneste rasul(asta daca e suparat).
Anca
bibi spune:
Eu i-l complimentez des cu :"ce sexy esti!", "ce bine arati!"
El zambeste neincrezator si ma saruta pe frunte.
diana76 spune:
eu.....il pup de il tocesc (si el sta ca un catelush sa-l alint = deci ii place), il alint cu apelative in fel si chip, plus ca am o arma tare buna (care functioneaza si acum cand am burtica cat un munte) si anume ma apropii de el si ma lipesc ca o pisica rasfatata timp in care cred ca eman ceva ca intre noi se produc asa un fel de curentzi...si stiu sigur ca in momentul ala nu trebuie sa-i mai zic nimic ca a simtit totul....E cel mai frumos sentiment pe care l-am trait vreodata.
In rest, ca si voi ii prepar mancare foarte buna si sanatoasa si incerc sa-l protejez cat pot, asta pentru ca si el munceste enorm si face multe sacrificii pentru ca noua sa ne fie bine.
Va doresc multa sanatate si fericire alaturi de sotziori +dragoste veshnica!
Diana si 31 saptamani
alinuta spune:
De multe ori, un simplu "te iubesc" face cit un infinit de cuvinte! O mingaiere, o atingere usoara a mainii insotita de o privire calda te rascolesc pina-n adincul sufletului. Iar eu ce mai mult mi-as putea dori decit sa aud "e asa bine cind vin seara la fetele mele, e asa bine acasa!". Stiu ce mi-as dori: sa nu se schimbe niciodata nimic! E prea mult? Te iubesc, iubirea mea!
Alina
lili spune:
Eu ii fac diverse surprize placute ( din cand in cand, cand se asteapta mai putin ), imi iau uneori aere de vampa gata sa-i cada la picioare si il invit la o baie aromata in doi, ii pregatesc mancarea preferata ( e un gurmand inrait...)si o servim intr-o atmosfera romantica ( lumanarele...etc)..Desi la inceput mi s-a parut o prostioara fara sens in cazul nostru..( suntem de mult impreuna.. si suntem casatoriti..) totusi fetelor sa stiti ca are efect garantat!
Trebuie sa-i multumesc unei bune prietene care a venit cu idea....
lili spune:
Hei, nu am vrut sa-mi mananc prietena... ci doar sa spun ca....." ideea ei a facut minuni!!!!
Lili