Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by PITI
ii fura sotului meu sosetele,maieurile si chilotii deabia cumparati de mine de pe sarma si ii inscriptiona cu N ,initiala lui socra-miu si se jura ca ea le-a cumparat;
M.DRAGU
Vai, Piti!

Adina+BB36W
MonicaGj spune:
Ce nu pricep io , este motivul pentru care val77 a deschis subiectu'.
A nu se intele gresit , nu am nimic impotriva subiectului sau a lui val77 , da' din cate stiu eu , ea nu are soacra.
E ca si cum as deschide eu un subiect despre - sa zicem- gemenii mei ( pe care nu -i am)..
In rest , toate bune.
Va doresc o zi frumoasa si soacre meleabile nu 
adi_dalma spune:
[quote]Originally posted by Adina Iulia
Soacra mea are urmatoarele "obligatii": ne face mancare (pe care tot ea ne-o aduce ca noi suntem prea nesimtiti sa ne deplasam); calca toate rufele si trece din cand in cand (saptamanal) si face curatenie in casa.
Despre mine niciodata nu a comentat nimic, imi ia apararea de fiecare data, indiferent daca am sau nu dreptate (fata de fiu-sau).
V-o imprumut?![]()
in plus, vine rar sau aproape deloc in vizita daca stie ca suntem acasa, sa nu ne deranjeze.
Cam asa este si soacra mea ! apropos si pe mine ma cheama Adina iuliana ,,,,,
]
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by PITI
ii fura sotului meu sosetele,maieurile si chilotii deabia cumparati de mine de pe sarma si ii inscriptiona cu N ,initiala lui socra-miu si se jura ca ea le-a cumparat;
M.DRAGU
Vai, Piti!
Adina+BB36W
asta da nebunie!!!!! fa i o poza
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by MonicaGj
A nu se intele gresit , nu am nimic impotriva subiectului sau a lui val77 , da' din cate stiu eu , ea nu are soacra.
E ca si cum as deschide eu un subiect despre - sa zicem- gemenii mei ( pe care nu -i am)..
In rest , toate bune.
Va doresc o zi frumoasa si soacre meleabile nu
Daca asta o preocupa....
val77 spune:
MonicaGj Posted - 04/02/2004 : 11:27:28
--------------------------------------------------------------------------------
In rest , toate bune.
pentru ca sora mea are foarte multe probleme cu ai soacra si nu poate ajunge la nici/o intelegere cu ea
si sunt multe alte persoane care s/au plans de soacrele lor si vreau sa aflu daca marea majoritate sunt asa de acre
MonicaGj spune:
Multumesc val77 pentru clarificare, acum am inteles.
Fara suparare da' nu pricepeam. Acum te-am inteles e OK.
Pupici
jojo spune:
Ce bine ca nu stam inpreuna,fiecare la casa lui....in rest fara comentarii !!!!!!!!

Ma bucur ca v-am gasit

AC spune:
Mai Monica, daca nu o intrebai tu pe val77 de ce vrea subiectul...ramanean si eu cu impresia ca duce cineva lipsa de o soacra
.
A mea e departe... Doamne Ajuta!... si asa saracuta doi ani ne-a spus ca nu are bani sa plateasca impozitul pe casa... acum isi face casa in afara Bucuresti-ului... I-am luat masina ca e greu cu mijloacele de transport in comun in Bucuresti... totusi, eu merg pe bicicleta.
Ne-am trezit si noi la un moment dat, dar cam greu se pare.
Anne-Sarah
si mamica sa Andreea