Alinuta......
Raspunsuri - Pagina 7
iren spune:
Nelke, ala cu leprosu a fost una intre cele mai sadice poante Mai bagati bancuri, ca sint bestiale
Iren&Bogdanelu nazdravanu
alinamoro spune:
Sunteti foarte buni!E ora 2 noaptea si eu rad de nu mai pot,cred ca in curand ii voi trezi pe sotul meu si pe baietel.
Mai continuati cu Alinuta!
(si eu sunt Alina)
alina
angel_jp spune:
Alinuta se trezeste intr-o noapte ,auzind batai in geam.Se duce ,deschide geamul si vede o cioara mare, neagra si urata,care-i striga:
-Te mananc ,te mananc...
Alinuta speriata ,fuge in camera la mama ei si o trezeste:
-Mama! Mama! Trezeste-te ca ma mananca pasarica!
Nelke spune:
Mi se pare foarte dragut din partea voastra (), mai ales a fetelor care poarta numele de Alina ... ca suportati aceste bancuri, ba va mai si plac !
Bancul de mai jos nu e chiar o "Alinuta", dar nu īndraznesc sa ma duc cu el īn alta parte...
Cica un sofer de camion fusese la o nunta si chefuise vreo 3 zile. Luni dimineata, cu o figura verde-albastrie se suie la volan... īi venea dracului sa borasca pe el, asa de rau īi era. Tot sughitīnd trage īntr-un sat pe dreapta, vede un pusti pe strada si-i face semn sa vina la el:
- Bah, pustiule...tu n-ai niste muraturi pe acasa ?
- Ba da, nene, cum sa nu !
- Uite aici 20.000 de lei... adu-mi si mie niste muraturi.
Īn mai putin de zece minute vine pustiul cu o oala de muraturi. Manīnca ala pe nerasuflate, ca-i facea tare bine la lingurica, termina tot, apoi īi zice pustiului:
- Auzi, īti mai dau 20.000, mai īmi aduci o oala ?
- Da, nene, imediat !
Vine pustiul cu oala, manīnca omul pīna se satura, rasufla din toti rarunchii si dintr-o data, ca tot īsi mai revenise, īi vine ideea sa-l īntrebe pe pusti:
- Da“ tu cum poti sa-mi aduci atītea muraturi, nu te-ntreaba nimeni ce faci ?
- Nu, nene, ca noi avem acasa un butoi mare cu muraturi si de cīnd a gasit mama un sobolan mort acolo noi nu mai mīncam...
- Ptiu, fira-ar a dracului !- zice soferul si trīnteste oala de pamīnt.
La care pustiul īncepe sa plīnga:
- Uaaaa ! Ai spart oala de noapte a bunicii !...
(nu dati cu pietre !)
Nelke
Cat spune:
Alinutza: -Mamico, pot sa ma joc cu sanii bunicii?
Mama: - Da draga, numai ai grija sa nu iesi cu ei din curte!
Catrinel
conchita spune:
n timp ce Alinuta mergea pe strada mestecand ingandurata se intalneste cu o prietena care ii spune:
-Ce mesteci?
-O lama.
-Orbit cumva?
-Nu,Gillette.
- Mama, am obosit! Mai e mult pana la bunicuta?
- Taci si sapa!
angel_jp spune:
-Alo ?Alinuta este acasa?
-Da!Dar numai azi puiule..ca maine o ingropam!
Alinuta vine acasa si obosita fiind,dupa pregatirile de nunta,o intreaba pe mamica ei:
-Mama cum imi sta in rochia de mireasa?
-Foarte bine ,Alinuta,dar nu crezi ca ti-ar terbui si un mire?
-A..stiam eu ca lipseste ceva...