Alinuta......
Raspunsuri - Pagina 5
angel_jp spune:
Parintii Alinutei se uita la televizor.Alinuta trece prin fata ecranului.Dupa un timp,trece iar.Dupa vreo cinci minute de peregrinari prin fata ecranului,taticul se enerveaza si zice:
-Daca mai trece o singura data prin fata televizorului, eu o iau la bataie!
-Taci,barbate!Nu vezi ca-i spanzurata?
Nelke spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
Parintii Alinutei se uita la televizor.Alinuta trece prin fata ecranului.Dupa un timp,trece iar.Dupa vreo cinci minute de peregrinari prin fata ecranului,taticul se enerveaza si zice:
Angi
Asta e bestiala ! Cred c-am rīs vreun sfert de ora, de se uitau toti colegii la mine si voiau sa le spun de ce... Dar cum oare sa le explic despre Alinuta NOASTRA ???
Hai, mai povestiti !
Nelke
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
Angi
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
angel_jp spune:
Alinuta:-Mama ,mai este mult pana'n America?
Mama:-Taci Alinuto si inoata!
Alinuta:-Mamico,mamico! Taticu' are ceva in ochi !
Mama:-Alinuta mama,lasa draga,mananca si tu restul!
Anina_n spune:
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
angel_jp spune:
Mai ...chiar ca am epuizat sursa,poate o sa compun eu,ca ma pricep...glumescdar pe bune !!!
Nelke spune:
Angi , poate ca-ti revine inspiratia daca mai povestim cīte ceva... chiar daca nu-s Alinute... ?
Un sadic mergea pe strada cu doua furculite legate cu un snur, snurul petrecut pe dupa gīt si furculitele atīrnīndu-i pe piept. Unul care trece īl īntreaba:
- Ce umbli, domnule, cu furculitele alea atīrnate pe piept ?
Sadicul:
- Ce furculite ? Asta-i binoclu ! Vrei sa te uiti ? - si-i vīra furculitele īn ochi.
Ala urla:
- Nu vad nimic !
Sadicul:
- Stai ca ti-l reglez ! - si rasuceste furculitele...
... Hi...hi... (asa e bancul, n-am ce va face...)
Nelke
Nelke spune:
Lipseste Alinuta de la scoala. A doua zi īnvatatoarea o īntreaba:
- De ce ai lipsit ieri, Alinuta ?
- Pai, l-am īnmormīntat pe bunicul.
- Da“ cum, ca alaltaieri l-am vazut la fereastra ?
- Stiti, l-am mai tinut acolo pīna a venit postasul cu pensia...
( )
Nelke
Nelke spune:
Īn Africa de Sud, un preot facea autostopul. Vine un alb cu masina, īl vede si se gīndeste: "Cum sa nu-l iau pe Cuviosia Sa ? Doar e alb, ca mine. Cu toate c-o sa-mi strice cheful si n-o sa mai pot calca nici un negru, cu parintele īn masina."
Īl ia pe preot īn masina si regreta īn gīndul lui ori-de-cīte-ori nu-si mai poate face de cap asa cum si-ar fi dorit. La o trecere de pietoni īnsa, ispita e mult prea mare: "Numai īl ating" - īsi zice, "macar sa-l ating, asa ca sa simta !" Trece el de zebra, se uita īn oglinda retrovizoare si ce vede ? - un negru zacea lat pe asfalt ! "Vai de mine"- zice soferul, "ce-am facut ?" La care popa: "Ehe, fiule, daca nu dadeam eu cu portiera, īl scapai si pe-asta !"
(sa se hlizeasca cine poate...)
Nelke
Nelke spune:
...Mergea unul, de multe zile, prin desert... Mīncarea i se terminase, apa i se terminase, se tīra lihnit, cu ultimile puteri... Si se roaga: "Doamne, da-mi un strop de apa ! Numai pe tine te voi sluji tot restul vietii mele, de-mi dai un strop de apa !" Si dintr-o data, cu ochi īmpaienjeniti, vede o oaza. Se tīraste īntr-acolo, se-arunca cu fata īn apa si bea, si bea... Oh ! Se īntinde la umbra unui curmal, horcaie de placerea de a fi baut... si observa ca īi este foarte foame. "Doamne, da-mi ceva sa manīnc !" Zdrangg !- pica o bucata de carne din cer. O manīnca omul, mai bea odata apa si observa ca īnca īi mai era foame. "Doamne, īnca o singura bucata de carne, mai mult nu cer !" Zdranggg ! - aterizeaza īnca o bucata de carne. O manīnca omul, mai bea īnca o data apa si se īntinde multumit sub curmal. Cīnd se uita mai bine - ce sa vezi ? īn curmal era un lepros...
(... ...cred c-o sa ma izgoniti dintre voi...
De la lume adunate si la lume iarasi date !!!
( )
Nelke