Descretirea fruntii
Scrisoarea unei mame blonde catre fiul ei
Draga fiule,iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu.Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine.Daca nu o primesti,atunci sa ma anunti pt a ti-o mai trimite o data.Iti scriu incet pt ca stiu ca tu nu prea citesti repede.
Acum cateva zile tatal tau a citit ca majoritatea accidentelor se petrec la o distanta de 1 km de casa.De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.Noua casa este minunata,are si masina de spalat,dar nu stiu daca merge.Ieri am bagat lenjeria in ea,am tras de maneta si de atunci nu am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea.Saptamana trecuta nu a plouat decat de 2 ori.Prima data ploaia a tinut 3 zile,a doua oara, 4 zile.
Apropos de vesta pe care o vroiai;unchiul Petre a spus ca daca o trimitem cu nasturi,cum sunt ei grei,o sa coste mai mult.Atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit l-am ingropat pe bunicu',l-am gasit cand ne-am mutat.era in dulap din ziua in care a castigat la "de-a v-ati ascunselea".
Sa-ti mai zic ca ieri a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am zburat din casa.Ce emotie!A fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva.A venit dr sa vada daca suntem in regula si mi-a pus un tub de sticla in gura.Mi-a spus sa nu vorbesc pt 10 minute.Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.Si daca tot vorbim de taica-tu te anunt ca si-a gasit de lucru.E foarte mandru de asta.Lucreaza peste 500 de oameni.L-au angajat sa taie iarba in cimitir.
Sora ta,Julia,cea care s-a castorit cu sotul ei,a nascut in sfarsit,dar nu stim inca sexul copilului.N-as putea sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.Taica-tu a intrebat-o pe sora ta,Lucica daca mai este insarcinata.Lucica i-a raspuns ca da, in 5 luni de-acum.Taica-tu a intrebat daca e sigura ca e al ei.Ea i-a spus sigur ca da.Ce fata sigura,cata mandrie!Asa fata asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei.E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am vazut pe unchiul Vasile, cel care a murit anul trecut.Cel mai rau e frate-tu ala mic,Ionut,a incuiat masina si a lasat cheile inauntru.A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine fiule, nu pot sa-ti trec adresa pe plic pt ca n-o stiu.De fapt, ultima familie care a lociut aici, a plecat cu numerele pt a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta transmite-i salutarile noastre, daca nu o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
Antoaneta
P.S. Aveam de cand sa-ti pun si niste bani dar deja am inchis plicul.
mihaelaH
Raspunsuri
Babee spune:
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
crisia spune:
Super!
Mi-a placut chestia cu inchisul in masina...
http://community.webshots.com/user/littleelda
OtiliaLia spune:
Mare-i prostia omeneasca, dar ca sa ase adune gramada atatea cretinatati, cred ca "scriitorul" trebuie sa fie cel mult maimuta.
mihaelabebe spune:
Consider ca "maimuta"care le-a scris a avut simtul umorului la fel ca si mine si celelalte 6 persoane care au postat la acest subiect.
Toate cele bune!
mihaelaH