Soc politic: “Suspendati negocierile cu Romania!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

liris...n-am cuvinte, nota zece pentru analiza. suntem perfect de acord in tot ce ai scris acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

liris, e perfect si real, din punctul meu de vedere tot ce ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Liris, cata dreptate ai! Din pacate!!!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

quote:
Originally posted by lu.more

"Momente" sa ne facem un alt destin, cum spui tu, Catalina, sunt! Bineinteles ca romanii suporta consecintele, dar nu neaparat a ceea ce s-a intamplat dupa revolutie, ci a ceea ce se intampla zi de zi! Eu am nadejdea ca romanii se vor trezi intr-o zi, ca nu vor mai fi fatalisti (am auzit de atatea ori renumitul "n-ai ce face, asta e situatia!") si mai ales ca nu vor astepta ca alegerile sa schimbe ceva! Alegerile se tin o data la cativa ani, cu situatia din Romania ne confruntam zilnic! De-am reusi sa ne suflecam manecile toti odata si cu adevarat, si sa incepem sa facem ceva!

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

niste romani au incredere , dar sint categoria grea si nu ii putem contrazice !!!
<<puterea absoluta, corupe in mod absolut >>
ies mereu in fata <<baronii locali>> , oameni care stiu sa se <<invirteasca>> de scaune, sint <<jmecheri>>, calca pe cadavre daca e cazul,iar cei care au inteligenta , studii, pricepere ramin in urma, sint inlaturati <<democratic, fin/ discret>> sau pusi in situatia sa renunte singuri...trist, dar adevarat !
manipulind, ceva tot le va ramine !

quote:
Originally posted by Rayuela

Nu pot sa pricep cum are romanul inca incredere in oamenii astia,care au demonstrat prin toate metodele posibile ca nu sint altceva decit niste excroci mizerabili.Cum mama naibii sa elimini coruptia,cind cele mai importante "scaune" din politica romaneasca sint ocupate de oameni ca Nastase`?? poate ca suna afurisit..dar eu numai cind ii vad mutra aia imbuibata ...nici nu trebuie sa deschida gura,ca stiu "visceral" ca e un corupt,un mincinos si un ipocrit.Pentru ca-mi vine pur si simplu sa vomit cind il vad!
Na ca m-am enervat!
Rayuela CU bebe

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine-zis,liris! Bine expus ceea ce este cu adeavarat in Romania! Trist, dar adevarat! Si poate s-ar putea sa vda aici multzi ce ai scris tu si sa ia aminte!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Draga Liris
Adevarul trist, m-ai impresionat, pacat ca numai pe mine si pe fetele de aici!
Cu simpatie Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Perfect de acord cu tine, Liris.
Conchita,

Pupici,
Catalina.

P.S. Daca tot am intrat, hai sa va spun ce se mai intimpla pe aici. Astazi a scris in toate ziarele cum guvernul a "iertat" iar de datorii de zeci de milioane de dolari o serie de regii si societati comerciale, mari datornice (Regia tutunului, combinatul de la Resita, cred, si altele...). Iar mi s-a urcat tensiunea!!!

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by cataghe

P.S. Daca tot am intrat, hai sa va spun ce se mai intimpla pe aici. Astazi a scris in toate ziarele cum guvernul a "iertat" iar de datorii de zeci de milioane de dolari o serie de regii si societati comerciale, mari datornice (Regia tutunului, combinatul de la Resita, cred, si altele...). Iar mi s-a urcat tensiunea!!!

Doamne Catalina...si mie mi se ridica brusc nivelul adrnalinei cand aud iar ca astia nu mai termina cu potlogariile, nimic nu-i sperie!!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdana spune:

Draga Liris , din pacate cam asta e realitatea.

Mergi la inceput