Buna ziua domnule doctor si multumim ca sunteti alaturi de noi prin intermediul acestui site minunat!
Eu sunt la primul copil, am nascut prin cezariana acum aproximativ 2 luni (pe 6 dec) un baietel de 4,900 kg. Operatia are 10 copci si in intervalul acestor 2 luni s-a infectat. Am ajuns la spital unde doctorul mi-a spus ca s-a infectat ca urmare a respingerii firelor din profunzime de catre organismul meu. Mi s-a facut o incizie, timp de 2-3 zile s-a scurs din infectie dupa care am mers la control iar si mi s-a spus ca e ok. Ceea ce vreau sa va intreb este daca nu era normal sa iau pe deasupra si niste antibiotice pt ceea ce a ramas acolo inauntru deoarece inca se mai simte in jumatatea infectata a operatiei ca un nodul in interior iar pe deasupra de multe ori am junghiuri in interior in acea zona. Cand va fi oare vindecata complet ca sa ma pot apuca lnistita de gimnastica recuperatorie?
Sunt putin ingrijorata deoarece as mai dori si al doilea copil si as vrea ca totul sa fie in regula cu operatia. Mai am o mentiune: inca de la inceput, din primele zile partea stanga (cea cu problemele de acum) a fost mai umflata si m-a durut ft tare.
va multumesc ft mult, sper sa va gasiti putin timp sa ma ajutati cu un raspuns si inca odata felicitari pt treaba minunata pe careo faceti!
Buna, am trecut si eu prin ce treci tu! Fii foarte atenta, ce ai tu poate deveni periculos! Daca vrei, iti povestesc ce s-a intamplat cu mine, cum a decurs si unde s-a ajuns (trimite-mi un PM)! In orice caz, concluzia e una singura: fii vigilenta, supravegheaza-te, ai grija de tine si mergi regulat la controale la mai multi doctori!
Ideea e ca daca iti raman fire intauntru, antibioticele pot eventual impiedica infectia sa se extinda, dar... pentru cat timp?
Scrie-mi!