cum va petreceti timpul impreuna?
Raspunsuri - Pagina 3
klavier spune:
ehe, unde-s vremurile alea cand ne suiam pe Africa Twin si o luam de nebuni peste munti, paduri si vai? sau in masina cate 1000 km pe zi si dormit la stana si ajuns a doua zi la Bucuresti si in Dobrogea si a treia zi inapoi?
acum avem doi si ne-am maturizat... adica sarmana honda sta inchisa in garaj, pianul meu inchis in mijlocul camerei si timpul pe care il petrecem impreuna este facut non stop ordine si avut grija de copii.
ultima data cand am avut o saptamana la dispozitie a fost in noiembrie. eu am avut un concurs de pian in Italia si am mers amandoi cu masina - eu fiind in luna a 7-a si Adi jr la bunici - pana dincolo de Napoli, pe Coasta Amalfitana.
cu tot burtoiul meu ne-am simtit tare bine... am vazut cate ceva din Roma si Venetia (unde am prins luna plina la miezul noptii, exact de ziua mea, doar ca nu mai puteam de oboseala...)
si concursul l-am castigat, asta si datorita sotiorului care a avut grija de mine ca de un copil, sa mananc, sa dorm, sa studiez, m-a dus, m-a adus incoace si incolo, m-a ascultat, i-a ascultat si pe concurenti, masaj, ajutor in depresia dinainte de aflarea rezultatelor etc.
dar cu siguranta ca vom avea iar timp mai mult cand mai creste bebe 2.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 4 luni) + Andrei (3 saptamani) + Dragos taticutzul
ralucami spune:
Se pare ca eu si sotzul meu avem foooarte mult timp, comparativ cu ce spunetzi voi fetelor. La noi nu e nimic regizat. Totul e spontan, in functie de sentimentul din clipa respectiva. In general iesim seara si mergem sa mancam. Sau cumparam ceva gata preparat si facem un fel de picnic. Sau mai avem nopti cand ne suim in Jeep si facem un fel de expeditzie care se lasa cu dormit in masina, ciupituri de tzantzari dar clipe fantastic de romantice. Cand apar filme cat de cat interesante mergem la cinematograf. Mergem la masaj, sauna, cateodata cand simt ca am pus cateva kg in plus mergem la sala sau la piscina, mergem in parcuri de distractie (suntem mari fani de "senzatzii tari") Are momente cand ma surprinde cu cate o invitatzie : minte ca vine tarziu, ca are mult de lucru dar in maxim 3 ore e acasa si ma intreaba daca nu vreau sa fac X, sau sa mergem la Y, sau sa vad Z. De un an si o luna avem o potaie care ne cam mananca timpul dar cand avem de gand sa facem ceva in liniste il cazam la un hotel de catzei sau il ducem la unul din angajatzii sotzului meu. Pe noi ne ucid inceputurile de saptamana caci atunci e foarte aglomerat sotzul meu si uneori nici nu are timp sa ma sune in mijlocul zilei.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Clopotzel spune:
Dupa ce am citit aici, gata am hotarat sa avem si noi ziua/seara noastra, cand sa renuntam la tot si sa iesim undeva! Si e super buna ideea! Ca in vremurile cand eram doi copii si ne intalneam sa iesim in oras!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
ioanaradu spune:
va felicit pentru subiect!
e drept ca nici noi nu prea avem timp comun liber! (Si suntem abia la inceput de drum)
diminetile suntem mai mult pe fuga ... iar serile ... suntem franti ...
aici este o chestie haioasa ... nu "picam" amandoi in aceeasi seara ... ci ori unul ori celalalt ...
in schimb sfarsiturile de saptamana sunt NUMAI ale noastre!!!
vinerea noaptea stam pana sambata dimineata ... ne povestim tot felul de minunatii ... ne facem planuri ...
sambata dimineata (adica pe la pranz) ... care e mai iute la dat jos din pat (de obicei eu .... ) face cafeaua si pregateste "marele" dejun ...
apoi ... dupa caz ... mergem prin oras ... ne intalnim cu prietenii ... si sambata seara iar ne prinde duminica dimineata :)))
cam asta e pe la noi in cazul in care nu avem de lucru si week-end pentru la serviciu ... se mai intampla si asa ...
atunci ne limitam doar la serile pana dimineata!
ioana
azumi spune:
IO cred ca n-as putea sa stau departe de tay mai mult de 5 ore pe zi!Asa ca.....cea mai mare parte a timpului o petrecem impreuna....doar cand apare vreo vizita de la vreo pretena de-a mea si e rost de barfeli, sau cand are taty chef sa faca o imbunatatire ( asa ii zice el) la masina si-l uita dumnezeu o zi intreaga pe la vreun service auto, atunci mai stam oleaca numa singuri! Sigur ca daca e ceva important tre sa se mai duca si fiecare pe la treburile lui, dar asta nu inseamna ca nu ne putem iubi si pupa prin telefon!
Acuma-i frig si ne ducem pe la bai termale (onsen-uri), sau la cinema...sau o data pe zi la restaurant !Vara e cald si frumos si de obicei ma duc si stau pe plaja pana termina taty de facut surfing, apoi mancam la p terasa si seara...........munca.Pana acum lucram impreuna ( taty are bar de noapte deci e cam ca liliacu si el da si io!)da de cand cu burtica io raman acasa ca asa zise doftoru!
Mai plecam pe la munte pela ski sau la snowboard, in disney sau in parcuri pur si simplu.Is niste parcuri superbe in zona noastra si mariiii!!!!!
deocamdata nu fuseram departe unu de altu mai mult de o zi, da asta nu inseamna ca nu are fiecare libertatea lui, sau ca nu are fiecare hobby0urile sau apucaturile lui care sa necesite timp.Si totusi ...foarte mare parte din timp o petrecem impreuna si sunt tare fericita!
PS Ralu si io am un shizu si tare imi incurca planurile cand e sa plecam, da acu il mai las la fete cand stiu ca stam 2-3 zile pe undeva
va pup
ana