pt. zile mai vesele ....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Trei programatori (unul lucra la Windows, unul la Solaris, unul la Linux) la pisoare...
Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid, se sterge pe maini cu
jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti:
- Ba, pe noi la Microsoft ne invata ca nu conteaza cate resurse consumi, daca iese
treaba bine.
Vine si cel de la Solaris, se spala si el da' cu mai putin sapun, se sterge cu mai
putina hartie si le zice:
- Ba, la Sun ne invata ca resursele trebuie economisite daca functionalitatea
depaseste 90%
Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini.
Ceilalti stupefiati:
- Cum, tu nu te speli pe maini?
- Ba, noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini!

se face un sondaj de opinie despre sexul virtual si sunt intrebati 3 studenti:
primul de la economie raspunde:
ce-i ala virtual?
al doilea de la medicina:da..chiar..ce-i ala virtual?
la care cel de la info...da` apropo..ce-i ala sex?

2 informaticieni discuta:am agatat aseara o tipa ..am dus-o acasa, ne-am facut de cap...si am pus-o pe tast de la noul meu calc.....dupa care...
la care al doilea intervine...wow, ce calc ti-ai luat?

I: Care este diferenta dintre windows si un virus?
R: virusul nu se blocheaza niciodata

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Catrinel

Mergi la inceput

Little Johnnie was in his 5th grade class when the
teacher asked the children what their fathers did for
a living.

All the typical answers came up -- fireman, policeman,
salesman, doctor, lawyer, etc.

Johnnie was being uncharacteristically quiet, so the
teacher asked him about his father.

"My father's an exotic dancer in a gay cabaret and
takes off all his clothes in front of other men.
Sometimes, if the offer's really good, he'll go out to
the alley with some guy and make love with him for
money ."

The teacher, obviously shaken by this statement,
hurriedly set the other children to work on some
exercises and took little Johnnie aside to ask him,
"Is that really true about your father?"

"No," said Johnnie, "He works for the Bush
administration, but I was too embarrassed to say that
in front of the class.

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

pentru cine are timp:)
www.electric-soup.co.uk/flash/pacman.htm" target="_blank">http://www.electric-soup.co.uk/flash/pacman.htm

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

vai cat mi-a palcut aia cu bill gates...asa-i trebe nu inventa omu'toate halea pe la compiutere...

Lena

Mergi la inceput

Geneza
1. La început, Dumnezeu l-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul.
2. Si erau doi BYTE în WORD, si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat UNUL
de ZERO si a vazut ca lucrul acesta este bun.
3. Dumnezeu a zis: "Sa fie acum DATA". Si asta a fost. Dumnezeu a zis:
"Sa se strânga la un loc DATA si sa fie asezate fiecare la locul ei". Si a creat discurile FLOPPY, HARD-discurile si COMPACT discurile.
4. Si Dumnezeu a spus : "Sa fie COMPUTERE, ca sa existe locuri unde sa fie folosite toate aceste discuri". Asa a creat Dumnezeu COMPUTERELE si le-a
numit HARDWARE.
5. Dar SOFTWARE nu exista înca. Dumnezeu a creat însa PROGRAME , unele mici,
altele mari...Si le-a spus acestora: "Cresteti, înmultiti-va,umpleti COMPUTERELE, supuneti-le si gestionati-le toata MEMORIA"
6. În ziua în care a facut Dumnezeu COMPUTERUL nu era înca pe pamânt nici un om care sa lucreze cu el. Si atunci Dumnezeu a luat un om si i-a suflat în cap,
suflare de logica, si a creat PROGRAMATORUL.
7. Si Dumnezeu i-a dat lui lumea COMPUTERULUI, ca s-o lucreze si s-o pazeasca.
Si PROGRAMATORUL a supus programele vointei sale si a guvernat peste toate
COMPUTERELE si toate tipurile de DATA.
8. Dumnezeu a dat PROGRAMATORULUI porunca aceasta: "Poti sa folosesti toate volumele si subvolumele copacului cu PROGRAME dar din pomul cu WINDOWS sa nu manânci, caci în ziua în care vei mânca din el vei muri negresit".
9. Dumnezeu a zis apoi : "Nu este bine ca omul sa fie singur". Si a luat una din coastele PROGRAMATORULUI si a facut din ea o creatura care sa priveasca neîncetat la PROGRAMATOR , care sa admire si sa iubeasca tot ce va face acesta. Si Dumnezeu a numit creatura:USER.
10.Programatorul si user-ul se descurcau de minune.
11.Dar Bill era mai siret decit toate fiarele WORD-ului pe care le facuse Dumnezeu.El a zis USER-ului: "Oare a zis Dumnezeu cu adevarat:?"
12.USER-ul a raspuns: "Dumnezeu ne-a permis sa rulam orice program si sa folosim orice data dar ne-a spus sa nu rulam WINDOWS-ul, ca vom muri".
13.Atunci Bill a spus USER-ului : "Hotarât lucru, daca îl veti folosi nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca în ziua în care veti gusta din WINDOWS vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscând binele si raul. Veti fi capabili sa creati si voi orice doriti, printr-o simpla apasare de MOUSE".
14.Si USER-ul a vazut ca fructele WINDOWS-ului erau placute de privit si usor de folosit, s-a gândit ca era de dorit ca ele sa deschida cuiva mintea. A luat deci din ele si le-a încercat, a dat si PROGRAMATORULUI, care era alaturi, si acesta le-a încercat si el.
15.Atunci au deschis ochii amindoi si au început sa se teama ca orice învatatura ar deveni inutila, din moment ce totul va putea fi înlocuit cu WINDOWS-ul.
Dar USER-ul instalase deja fructul oprit în COMPUTERUL sau si uitându-se rugator în ochii PROGRAMATORULUI, îl convinse si pe acesta sa se bucure alaturi de el.
16.Curând PROGRAMATORUL avu nevoie de noi si noi DRIVER-e si, cum acestea nu se gaseau oriunde, începu sa se agite ca sa faca rost de ele.
17.Atunci se auzi glasul Domnului: "Ce cauti tu atât de înfrigurat?". Si PROGRAMATORUL a raspuns: "Am nevoie de noi DRIVER-e si ma simt ca în DOS-ul gol fara ele".
18.Si Dumnezeu a zis: "Cine ti-a spus tie ca ai nevoie de noi DRIVER-e? Ai rulat cumva WINDOWS-ul?"
19.PROGRAMATORUL a raspuns spasit: "USERUL pe care mi l-ai dat sa fie lânga mine, mi l-a adus si l-am încercat".
20.Si Dumnezeu a spus USER-ului: "Ce ai facut?". USER-ul a raspuns: "Bill m-a amagit si am încercat..." 21.Dumnezeu i-a zis lui Bill: "Fiindca ai facut lucrul acesta, blestemat esti sa fii invidiat de toate creaturile pamântului. Si toti USER-ii, de câte ori se vor încurca în crengile WINDOWS-ului, pe tine te vor înjura. În veci vei fi nevoit sa creezi noi si noi ramuri pentru WINDOWS si nimic altceva!".
22.Dumnezeu a zis apoi USER-ului: "Voi mari foarte mult suferinta si însarcinarea ta. WINDOWS-ul te va dezamagi zi de zi si-ti va epuiza toate resursele de MEMORIE. Vei fi nevoit sa folosesti programe jalnice si vei apela umil la ajutorul programatorului iar el va stapâni peste tine"
23.Dumnezeu s-a întors spre PROGRAMATOR si i-a zis: "Fiindca ai ascultat de glasul USER-ului si ai folosit ceea ce eu ti-am poruncit sa nu folosesti, blestemat esti sa nu fii niciodata linistit. Toate programele tale vor avea erori si vei fi nevoit sa le depanezi si sa le tot depanezi, zilnic, pâna la sfârsitul veacurilor".
24.Si Dumnezeu îi azvârli pe toti din CENTRUL DATA si închise usa în spatele lor. Apoi Dumnezeu a creat PAROLA.
25.GENERAL PROTECTION FAULT
"Windowsul nostru Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca în 95 asa si în 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si iarta-ne partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere
Si nu ne du în ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
În veci vecilor
Alt-F4"

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

Diferente culturale
Iata cateva diferente culturale dintre cateva mari popoare vorbitoare de limba engleza (australieni, americani, canadieni, britanici) si romani:

In afara tarii...
Australienii: Nu le place sa fie confundati cu britanicii in strainatate
Canadienii: Sunt indignati cand sunt confundati cu americanii in strainatate
Americanii: Le convine cand sunt confundati cu canadienii in strainatate
Romanii: Spera sa fie confundati cu oricine altcineva in strainatate
Britanicii: In nici un caz nu pot fi cunfundati cu altcineva in strainatate

Ei cred...
Australienii: Cred ca ar trebui sa ai grija de colegii tai
Britanicii: Cred ca ar trebui sa ai grija de acei oameni care apartin clubului tau
Americanii: Cred ca oamenii ar trebui sa aiba grija de ei insisi
Canadienii: Cred ca asta e treaba guvernului
Romanii: Cred ca toata conducerea tarii ar trebui schimbata

Loialitate si patriotism...
Australienii: Sunt extrem de loiali berii lor
Americanii: Adora sa agite steagul, sa cante imnul si sunt obsedant de patrioti
Canadienii: Nu pot cadea de acord asupra cuvintelor imnului lor cand se sinchisesc sa il cante
Britanicii: Nu canta deloc si prefera o fanfara sa o faca in locul lor
Romanii: Canta imnul doar la meciuri si atunci doar prima strofa, pentru ca doar pe aia o cunosc

Televizor...
Americanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor
Romanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor uitandu-se la telenovele
Canadienii: Nu o fac, dar numai pentru ca nu prind multe canale americane
Britanicii: Platesc o taxa pentru a putea urmari doar patru canale
Australienii: Exporta toate programele lor proaste la care nimeni nu se uita in Marea Britanie, unde toata lumea le adora

Despre sport...
Americanii: Palavragesc neincetat despre fotbal american, baseball si baschet
Britanicii: Palavragesc neincetat despre crichet, fotbal si rugby
Canadienii: Palavragesc neincetat despre hochei, hochei si hochei si despre cum i-au batut pe americani de doua ori la baseball
Australienii: Palavragesc neincetat despre cum i-au batut pe englezi in oricare sport in care au jucat cu ei
Romanii: Palavragesc neincetat despre blaturile din fotbal, generatia de aur si despre cele doua victorii ale lor la fotbal cu Anglia

Despre limba...
Americanii: Scriu cuvintele diferit, dar tot ii spun "engleza"
Britanicii: Pronunta cuvintele diferit si tot ii zic "engleza"
Australienii: Adauga "G'day", "m'ame" si un accent greoi oricarui lucru pe care il spun in incercarea de a face rost de o femeie
Canadienii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in dictionarul englez fiecarei fraze pe care o spun
Romanii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in nici un dictionar fiecarei fraze pe care o spun

Putina economie...
Britanicii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Australienii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Americanii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Canadienii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Romanii: Trec granita de sud, granita de nord, granita de vest, granita de est fara nici un motiv anume

Valori morale
Americanii: Par a gandi ca saracia si esecul sunt suspecte din punct de vedere moral
Canadienii: Par a gandi ca bogatia si succesul sunt suspecte din punct de vedere moral
Romanii: Par a crede ca toata lumea e suspecta
Britanicii: Par a crede ca bogatia, saracia, succesul si esecul sunt caractere mostenite
Australienii: Par a nu se gandi la nici una din lucrurile astea dupa cateva beri

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

Deductia logica

Cica în cosul unui aerostat, luat de vânt si ce pierdea din înaltime, se aflau Sherlock Holmes si doctorul Watson. Calatorii lui, în momentul când pierdusera orice orientare, au zarit un om.
– Domnule, spuneti-mi, va rog, macar aproximativ, unde ne aflam? – întreba Holmes.
– De ce aproximativ, domnule? Va pot spune precis. Va aflati în cosul aerostatului.
În acest moment o rafala de vânt zmunci aerostatul în sus.
– Sa-l ia naiba de matematician, – bolmoji Holmes.
– Sunt uimit, ca de obicei, – spuse Watson, – cum de ati aflat, ca omul acesta este un matematician?
– Pai, faptul este evident, – zice Holmes, – raspunsul lui este pe cât de exact, pe atât si de inutil.

Suntem martorii patrunderii vertiginoase a calculatoarelor electronice în cele mai diverse domenii. Iata, de exemplu, la rezolvarea problemelor de ordin "economic". Cica, un student, hotarând sa aplice pe viu cunostintele acumulate, intentiona sa alcatuiasca un meniu optim, pentru a economisi câte ceva din bursa. Zis si facut. Dupa ce a introdus în calculator datele despre preturile si continutul caloric ale bucatelor, servite la cantina studenteasca, a cerut, ca meniul sa aiba norma calorica recomandata de medicina, iar pretul sa fie minim. Raspunsul a urmat neîntârziat: "18 pahare de cafea cu lapte pe zi".

În timpul uneia dintre prelegerile sale, David Hilbet spunea:
– Fiecare om poseda un anumit orizont. Când se îngusteaza si devine infinit de mic, el se transforma în punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput

O familie engleză își petrece vacanța de vară în Elveția. În timpul uneia dintre plimbările sale, familia a remarcat o grațioasă vilă, care le părea potrivită pentru viitoarea lor vacanță. Membrii familiei acontează vila, proprietarul fiind un pastor protestant. Întoarsă în Anglia, doamna își dă seama că nu a văzut W.C.-ul. Având în vedere meticulozitatea engleză, ea se hotărăște să scrie pastorului rugându-l să o informeze în privința acestui subiect :

Stimate pastor,
Sunt doamna care, cu câteva zile înainte, a acontat vila dvs. Eu nu am văzut W.C.-ul. Fiți amabil și informați-mă în legătură cu acest subiect.

Primind scrisoarea, pastorul nefamiliarizat cu ascunzișurile limbii engleze, nu înțelege prescurtarea W.C. Crezând că este vorba de o sectă anglicană care avea o capelă în împrejurimi numită William Chapel, el răspunde :

Stimată doamnă,
Am primit scrisoarea dvs. și am plăcerea să vă informez că locul care vă interesează se găsește la numai 10 km de casa în care aveți locul, loc foarte plăcut, din care cauză este frecventat de multă lume. Se poate ajunge acolo la orele programate pentru a nu rămâne pe dinafară și pentru a nu deranja pe cei veniți mai devreme. Pentru cei care au obiceiul să stea mai mult acolo este bine să aibă la ei și ceva de mâncare. În local încap 40 de persoane așezate și 100 în picioare. Localul are aer condiționat pentru a se evita mirosurile neplăcute, iar scaunele sunt capitonate cu catifea roșie. Copiii stau alături de părinții lor și cu toții cântă-n cor. La intrare tuturor li se dă o foaie de hârtie. Foile trebuie înapoiate celui care este însărcinat cu aceasta. Pe cât posibil foile să fie neșifonate pentru ca ele să fie utilizate și în următoarele dăți, cel puțin o lună.
Localul este prevăzut cu amplificatoare mari și puternice pentru ca sunetele să poată fi auzite și afară.
Tot ce se adună aici se donează săracilor.

iuliana19 saptamani

Mergi la inceput