Cand trebuie pus bb ca persoana la intretinere
Raspunsuri - Pagina 2
carmen_bm spune:
Eu pentru ambii copii am platit numai dupa ce au implinit 2 luni. Pentru fiecare copil am fost in asociatii diferite (ne-am mutat), asa ca nu stiu daca e pura coincidenta sau asa trebuie.
marius spune:
Dragos...stai pe'aproape...merci in numele www.desprecopii.com.
Marius (www.desprecopii.com)
Maria spune:
Si mie mi-au trecut copilul la intretinere din luna urmatoare aducerii lui de la maternitate, iar seful de scara are doua pisici insa nu sunt trecute la taxe. E corect?
m34 spune:
Din cate stiu eu inregistrarea persoanelor la intretinere nu tine cont de varsta, deci teoretic ar trebui trecut din data din care a venit acasa.
Practic este discutabil. De ex pe nepotul meu vecinii "binevoitori" au insistat sa il treaca cu o luna inainte de venirea lui pe lume (stiti ca intretinerea apare cu o luna intarziere)
Noi am fost politicosi si nu le-am spus tot ce era de zis
MarikaStefan spune:
Subscriu si eu la observatia lui Aditu, noi suntem 100% contorizati individual: apa, curent, gaz, caldura. Raman cheltuielile comune pe scara. Ma iertati pentru comparatie dar cred ca un copil de 4-5 luni nu are atata contributie la gunoiul de pe scara cat are un caine... Lift nu avem si in afara de femeia de serviciu mai avem de platit curentul de pe scara si cam atat. In rest ce consum pentru copil platim pe facturi. Am declarat copilul cand a facut 6 luni ca pana atunci nici nu am trecut pe la asociatie. Cred ca legea ar trebui reactualizata si din punct de vedere al modificarii, din ce in ce mai multe apartamente, scari blocuri trec la contorizare individuala!?
Mari
Marianar spune:
Eu l-am trecut pe Vladut la intretinere cand avea 2 saptamani. Nu mi-am pus nici un fel de pb.
Alta pb. ma macina pe mine: bona trebuie trecuta la intretinere?
m34 spune:
Mariana, bona nu ar trebui trecuta decat daca s-a mutat la voi, dar depinde de asociatie. Am o colega careia asociatia vrea sa ii treaca la intretinere femeia care are grija de mama ei cateva ore pe zi !!!