diaree in sarcina

diaree in sarcina | Autor: monicapredescu

Link direct la acest mesaj

Sunt in 4 luni. In luna a doua si a treia am avut diaree mai tot timpul. Nu era grava (fara aciditate, nu foarte moale, o data pe zi). Apoi am avut constipatie. Precizez ca nu am luat nici un fel de medicament, doar o data o cana de ceai de menta, care nu prea si-a facut efectul. Constipatia pe care am avut-o am reusit s-o reglez cu lichide si fructe. Dar a aparut iar diareea, tot la fel. Nu am avut pana acum probleme cu stomacul, nu cunosc sa am vreo colita (sau ceva asemanator). Cineva mi-a zis ca din cauza diareei pot sa pierd copilul. Se poate asa ceva? Care poate sa fie cauza? Si cum poate fi remediata? Multumesc anticipat.
Monica ( - 16 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Monica,

In general din motive hormonale in sarcina este frecventa constipatia; tu din ce povestesti este posibil sa ai fie o infectie, fie ceva giardia... ar fi bine sa faci o coprocultura sa te lamuresti. Medicul care iti urmareste sarcina nu te-a sfatuit in nici un fel? Din cate stiu eu, poti lua smecta si bea ceai de menta, dar dc e ceva de asa mare durata da de gandit.

sanatate si sa fie totul bine,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicapredescu spune:

quote:
Originally posted by mitub

Draga Monica,

In general din motive hormonale in sarcina este frecventa constipatia; tu din ce povestesti este posibil sa ai fie o infectie, fie ceva giardia... ar fi bine sa faci o coprocultura sa te lamuresti. Medicul care iti urmareste sarcina nu te-a sfatuit in nici un fel? Din cate stiu eu, poti lua smecta si bea ceai de menta, dar dc e ceva de asa mare durata da de gandit.

sanatate si sa fie totul bine,
Boga

La testul Papanicolaou am avut 2 (din cauza unei inflamatii moderate). Ce-ai zis tu se poate determina si prin acest test? Poate fi de vina inflamatia asta? I-am spus doctoritei mele si nu s-a ingrijorat. O sa mai vorbesc cu ea, dar te rog, daca stii, raspunde-mi. Multumesc mult pentru raspuns.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

fa-ti analize la kk, astea se pot face la orice laborator..
referitor la testul papanicolau, el este un examen al secretiei vaginale
daca vrei sa afi mai multe despre el inta ici
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=1605&page_nr=4
sper ca te-ai mai lamurit putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicapredescu spune:

Multumesc. Se pare ca incet scap de diaree. Am mancat cam multe portocale si am capatat o sensibilitate la ele. Am observat ca portocalele nu prea imi priesc.
Monica

Mergi la inceput