Daca te-a lasat memoria...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Adela P

Otilia dragaaaa, cata memorie....
Da' pe asta v-o amintiti? Tigancile care vindeau "Anti babyyyyyyy, bateri de ceaaaaas.."

Alba, ce-s alea "murilii" ca eu nu le stiam.

Murele

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Dar de GUMELA va amintiti???
Era ca o mini rigla de plastic. Iti trebuia curaj si vointa ca s-o spargi, apoi o molfaiai vreo 5 minute ca sa se incalzeasca si sa se inmoaie si intr-un sfarsit devenea o guma de mestecat fara nici un gust.
Cred ca folosea la antrenamentul falcilor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

...vazute de la distantza starnesc umor, dar cand te lovesti inca de multe dintre ele zilnic, si de nostalgicii care ne tin pe loc...parca iti vine sa tot ...pina la urma toate astea adunate si inca niste sare de lamaie v-au facut sa plecati nu?
Sper sa nu-mi iau roshii scofalcite, fiindca eu de fapt ii/le admir pe toti cei care au avut curajul de-a o lua de la capat in alta tara...ceea ce-mi doresc si eu....daca nu va fi prea tarziu

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu stiu numai o parte dintre ele. Am avut sansa/ sau nesansa (depinde din ce unghi privesti problema) sa fiu destul de micutza cand a inceput revolutzia. Si la cei 10-11 ani ai mei "prinsi" pe vremea lui Ceasca nu realizam prea mult ce se intampla in jurul meu.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Ia la coarneee, ia la coarneee. Coarne de Babadag face bine la stomac.
Semiiinte baieti. Mosul cu acadele. Sticelee goale cumperem. Maidanul din fata blocului. Lapte gros. V'ati ascunsa. Frunza. Capra. Ali-ali. Cirlic. 7 pietre. 7 paini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Otilia, vad ca "Mosii" conului Caragiale n-au apus niciodata!

Multumim!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput