Multumesc frumos. Cum pot sa ajung la dna dr. Corina Neamtu. Un cabinet particular, un nr. de tel. de la Spital ca sa ma programez??
Eu nu am tel. de acolo, dar mergi la Parhon in cladirea din spate, la et.2, are cabinet si o gasesti de dimineata pana pe la 12.Si eu ma duc din nou miercuri dimineata la ora 8.
Succes,
V.
veni, vidi, Victorie!
Pot sa merg fara programare? Costa ceva consultatia?
quote:
Originally posted by Victoria
Eu nu am tel. de acolo, dar mergi la Parhon in cladirea din spate, la et.2, are cabinet si o gasesti de dimineata pana pe la 12.Si eu ma duc din nou miercuri dimineata la ora 8.
Succes,
V.
veni, vidi, Victorie!
Unde e spitalul Parhon? (Scuze, dar m-am mutat relativ recent in Bucuresti si inca nu cunosc toate locatiile)
Leah
Spitalul Parhon este langa Statuia Aviatorilor, pe dreapta cum vii dinspre Piata Victoriei spre Piata Charles de Gaulle (fosta Aviatorilor).
Dr. Neamtzu nu mi-a cerut nimic pentru consultatie, dar... avand in vedere ca ea teoretic acolo consulta mai mult pe cele internate...stiu eu...un buchet de flori, ceva....
Mie nu mi-a cerut nimic niciodata, ba chiar mi-a facut rost de un tratament si a zis "sa zic bogdaproste" ca si ea l-a primit....Intr-adevar, e foarte sufletista.
Succes,
V.
veni, vidi, Victorie!