Outlook Express

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am incercat cu emailul de la rds. Am urmat instructiunile:

Configurarea contului de e-mail pentru Outlook Express

Lansati programul Outlook Express. In meniul Tools click Accounts. In fereastra de dialog Internet Accounts selectati fisa Mail si apoi click Add. Veti fi solicitati sa introduceti succesiv:

Display Name Numele si prenumele dvs

E-mail address user@rdslink.ro

Incoming mail server mail.rdslink.ro

Outgoing mail server mail.rdslink.ro

Account name numele de utilizator (comunicat de RDS)

Password parola (comunicata de RDS)
Pentru a nu fi solicitati sa reintroduceti parola la fiecare utilizare a contului dvs. de e-mail, validati optiunea Remember password.

Contul dvs. de e-mail (Outlook Express) este configurat, click Finish.

Intrebarea mea este: In outlook express am voie sa pun mai multe adrese de email simultan? Nu de alta, dar mi-a dat erori cea de la rds, fiind si cea e la hotmail activa in outlook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Am incercat cu emailul de pe hotmail.com si a mers. Asta functioneaza pe html, nu pe POP3 ca si yahoo.
As vrea sa incerc cu emailurile de la rds si atlastelecom.ro Acesta din urma functioneaza pe pop3 din cate stiu eu, dar la rds inca nu m-am edificat.

atlastelecom.ro e mai tare decat home.ro/go.ro. Din toate punctele de vedere!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu cumva la "outcoming mail server" trebuie sa pui "smtp.rdslink.ro"? Parca asa se pune cand sunt pop3. Si poti sa adaugi cate adrese de email vrei, oricum una singura este default. Daca vrei sa-ti adune emailurile de la toate adresele pe care le-ai bagat, clicaie pe tools/accounts/mail/(lista de adrese)/properties/bifeaza casuta "include this account when receiving mail or synchronizing.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Iata ce eroare mi-a dat cand am incercat sa trimit un mesaj prin emailul de la rds.
"Activitatea 'mail.rdslink.ro (1) - Sending and Receiving' a raportat o eroare (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). The server responded: ?!?????????????????????????'"

Mergi la inceput